Kom mee de energietransitie versnellen

De klimaatdoelstellingen zijn ambitieus, maar Eneco is ambitieuzer. We gaan de energietransitie niet alleen mogelijk maken. We gaan ‘m, dat is onze belofte aan de planeet, ook versnellen. Die drive merk je overal. In welk team je ook werkt, samen gaan we voor datzelfde doel. Werk je mee? Laat snel van je horen.

Een baan waar thuis en werk samengaan

Bij Eneco staat de mens voorop. We zijn een sociale werkgever die investeert in een goede balans tussen werk en privé. De filosofie is simpel: als jij plezier in je werk hebt, presteer je beter. En daar profiteert iedereen van. Jij, je team, Eneco en natuurlijk je thuis. Want een fijne werkdag geeft ’s avonds ook een lach.

Het echte werk in beeld

Samen realiseren we de grootste zonneprojecten, windparken en het warmtenet. Dat betekent elke dag technische uitdaging en samen veel voor elkaar krijgen. Bij een werkgever die niet alleen kijkt naar je werktijd, maar ook belang hecht aan je eigen tijd. Bekijk de video.

Onze verhalen

Paolo gaat voor een hecht team

Paolo gaat voor een hecht team. Thuis én in zijn werk als manager Smart Grid en Innovation bij Eneco. Lees nu zijn hele verhaal.

Thomas gaat voor vrijheid

Thomas Loef is als project engineer en projectmanager Solar continu bezig met duurzame projecten. In zijn blog vertelt hij hier meer over.

Arnaut wil het verschil maken

Arnaut wil het verschil maken. Thuis én in zijn werk als senior monteur storing en onderhoud bij Eneco. Lees nu zijn hele verhaal.