In het hart van de transitie

Hoe installeren we in korte tijd tienduizenden warmtepompen? En hoe voorkomen we een storing in het warmtenet door data slim te monitoren?

In het team Asset Innovation & Transformation ben je elke dag bezig met deze uitdagingen. Zo begeleid je de energietransitie van binnenuit en draag je bij aan die ene grote missie: klimaatneutraal in 2035.

Work hard, play hard, impact hard

Alles wat binnen Eneco energie produceert of vervoert noemen we onze assets. Denk aan zon- en windparken, maar ook bijvoorbeeld de warmtepompen bij mensen thuis. Eneco wil al die assets in hoog tempo verduurzamen. Met als resultaat: verdubbeling van de output, lagere kosten en een groenere productie.

Dit krijg je van ons

Werk met inhoud

Werk met impact op het klimaat

Tijdens het hele traject denk je mee, waardoor je direct invloed hebt op alle innovaties die de energietransitie helpen versnellen.
Bijdragen aan de energietransitie

Overal kansen om door te groeien

Bij Eneco staan jouw wensen en ambities centraal. Je krijgt alle ruimte jezelf te ontwikkelen. Ben je toe aan een volgende stap? Wie wil groeien, krijgt alle kansen.
Werk en privé in balans

Werk en privé goed in balans

Jij kiest wat het beste bij jou past. Je werkt dan 40% op kantoor en 40% thuis. De andere dag bepaal je zelf waar je het beste kunt werken.
“De sfeer binnen het team is heel positief. Iedereen denkt in kansen en geen innovatief idee is te gek. Daarnaast krijg je volop vertrouwen, vrijheid en ruimte voor persoonlijke groei. Ik ben hier voorlopig nog niet uitgeleerd.”

Tesse

Senior Project Manager AI&T

Wil jij praten met windturbines?

De kunst is om alle data die onze assets produceren op de juiste manier te monitoren. Via Internet of Things zorg je er zo voor dat een windpark slim communiceert met ons control center. Zo kunnen we op afstand de turbines zachter laten draaien, als ze op een winderige dag meer opwekken dan het net aankan. 

Help jij de warmtetransitie versnellen?

Nederland moet op termijn van het gas af en over op stadswarmte of een warmtepomp. Een flinke klus, met uitdagingen op het gebied van logistiek, proces en kosten. Met jouw kennis en expertise help je mee om de warmtetransitie optimaal in te richten.

Gezocht: ambitieuze collega’s

"Onze ambitieuze plannen vragen om ambitieuze collega’s. Mensen met lef, ownership, daadkracht en de blik op 2035. Ben jij klaar om serieus impact te maken? Dan kom ik graag met je in gesprek."

Eelco van Hemmen

Change Lead Innovation & Transition Programs
“Elke dag werken we aan de nieuwste innovaties. Zo bouwen we aan een stevig fundament, van waaruit we snelle stappen kunnen zetten in de energietransitie.”

Boris

Implementation Manager

Zien we je binnenkort?

"Maak echt werk van de energietransitie. Bij Asset Innovation & Transformation draag je direct bij aan de mooiste innovaties voor een duurzame toekomst. Heb jij vragen over een vacature? Ik help je graag verder."

Boy Jutten

Senior Corporate Recruiter Techniek
+31 (0)6 – 41115 501
Meteen de nieuwste vacatures in je mailbox?

Wil je onze nieuwste vacatures ontvangen?