De Eneco Bedrijfsschool is een uniek opleidingstraject. Techniek leer je door een deel opleiding, maar vooral door het te doen in de praktijk. Binnen de Eneco Bedrijfsschool hebben we hier prachtige praktijkruimten voor in Utrecht en in Schiedam. Daarnaast werk je mee met onze ervaren specialisten die jou de fijne kneepjes van het vak leren.

Opleiding, baangarantie en doorgroeimogelijkheden

Wij werken voor de opleiding samen met een erkende ROC opleiding in Utrecht of Rotterdam. Hierdoor ben jij verzekert van een erkend vakdiploma en zorgen we bovendien voor een aangename reistijd.

Baangarantie en doorgroeimogelijkheden
Na 1 tot 3 jaar (afhankelijk van jouw leervoortgang), ben jij volleerd monteur of installateur met erkend vakdiploma en klaar voor een glansrijke carrière binnen Eneco. Want, we geven je baangarantie in een veilige en collegiale omgeving met volop ontwikkelmogelijkheden en kansen om door te groeien.

Werken in de techniek is veelzijdiger dan je denkt

Met jouw technische kennis kun je alle kanten op binnen Eneco. Werken in een energie- of biomassacentrale, werken aan technische projecten of mensen helpen met de installatie of het onderhoud aan hun verwarmingsinstallatie. Het kan allemaal.

Heb je nog vragen over de Eneco Bedrijfsschool?
Stel deze gerust aan onze teammanager Danny van den Brink, 06-41803550 of per e-mail danny.vandenbrink2@eneco.com.

Ben je geïnteresseerd?
Leuk! Op dit moment leiden we onze leerlingen op tot volleerd monteur. Zodra er weer mogelijkheden zijn, plaatsen we op deze pagina een vacature.