De Eneco Bedrijfsschool is een uniek opleidingstraject. Techniek leer je door een deel opleiding, maar vooral door het te doen in de praktijk. Binnen de Eneco Bedrijfsschool hebben we hier prachtige praktijkruimten voor in Utrecht en in Schiedam. Daarnaast werk je mee met onze ervaren specialisten die jou de fijne kneepjes van het vak leren.

Opleiding, baangarantie en doorgroeimogelijkheden

Wij werken voor de opleiding samen met een erkende ROC opleiding in Utrecht of Rotterdam. Hierdoor ben jij verzekerd van een erkend vakdiploma en zorgen we bovendien voor een aangename reistijd.

Baangarantie en doorgroeimogelijkheden
Na 1 tot 3 jaar (afhankelijk van jouw leervoortgang), ben jij volleerd monteur of installateur met erkend vakdiploma en klaar voor een glansrijke carrière binnen Eneco. Want, we geven je baangarantie in een veilige en collegiale omgeving met volop ontwikkelmogelijkheden en kansen om door te groeien.

Meer informatie over het ontwikkelpad van onze onderhoudsmonteurs en werktuigkundige lees je hier.

Bij Eneco doe je als (leerling)monteur mooi werk!

Door jou hebben honderdduizenden mensen in Nederland warm water en een verwarmde woning.

Onze monteurs voeren hun werkzaamheden uit bij onze klanten of in de overdrachtsstations en regelkamers voor stadsverwarming. Als installatiemonteur voor installatie en/of vervanging, of als servicemonteur voor service- en onderhoudswerkzaamheden. Veelzijdig en afwisselend werk waarin je bij veel klanten met verschillende technische installaties en systemen werkt.

De cv(combi)-ketel, keukengeiser, boiler, warmtepomp of stadsverwarmingsunit bij de klant of de overdrachtsstations en regelkamers voor stadsverwarming, als monteur verwarmingsinstallaties en stadswarmte kom je echt alles tegen. En dat maakt jouw werk interessant.

Heb je nog vragen over de Eneco Bedrijfsschool?

Stel deze gerust aan onze teammanager Danny van den Brink
Je kunt hem bereiken op 06-41803550 of per e-mail 
danny.vandenbrink2@eneco.com.

Ben je geïnteresseerd?
Leuk! Op dit moment leiden we onze leerlingen op tot volleerd monteur. Zodra er weer mogelijkheden zijn, plaatsen we op deze pagina een vacature.