Versnellen begint met jouw talent

Eneco loopt voorop in de energietransitie en deze positie willen we verstevigen en uitbouwen. We hebben internationale ambities en zijn actief in Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam.

We kunnen daarbij niet zonder jouw kennis van techniek, online, finance, marketing, it of sales. Versnellen begint met jouw talent.Of we nu energie opwekken, opslaan, verkopen of verhandelen, Eneco biedt je de kans om in de hele energieketen aan de slag te gaan. 

  • We investeren in de grootschalige opwek van duurzame energie uit zon en wind.
  • Wij helpen de klant met verduurzamen en het realiseren van een eigen energievoorziening Duurzame energie is er voor iedereen.
  • We versterken de hele energie keten van productie tot levering door klanten en assets te integreren.

De sfeer

Als je bij ons werkt, heb je veel kennis en vakmanschap om je heen. We houden van aanpakken en gaan net zo lang door tot we de oplossing hebben gevonden. Dat mag er best één zijn die nog niet bestaat. Bij Eneco heb je veel vrijheid en als je een goed idee of plan hebt, is er veel mogelijk. Wij vertrouwen erop dat je zelfstandig je doelen  haalt. In een open en professionele sfeer waar we altijd voor elkaar klaarstaan. Of je nu buiten op locatie of op kantoor werkt, je bent snel onderdeel van het team. En daar werken we ook actief aan. Nu hebben we vaak een Teamsmeeting en online borrels. Zo houden we de sfeer erin. En als we straks weer samenkomen? Dan ga je met nog meer plezier naar je werk.

Onze waarden

Iedereen bij Eneco gelooft in duurzaamheid. Maar voor het behalen van onze ambitieuze doelen is er meer nodig. Een mentaliteit die ook onszelf in een versnelling brengt.

  • Drive the change. Alleen als we elke dag het beste werk leveren, kunnen we de energietransitie versnellen.

  • Deliver the plan. Als jij je bijdrage levert, behalen we sneller ons gezamenlijke doel

  • Make eachother successful: We zorgen samen voor een inclusieve, veilige en leuke werkomgeving waarin iedereen zijn capaciteiten optimaal kan inzetten.

Verhalen van onze collega's

Frederieke gaat voor uitdagingen

Ik doe met veel plezier mee aan de nieuwe wervingscampagne van Eneco voor technici omdat het een tof bedrijf is om voor te werken! Uitdagingen genoeg in de energietransitie; waar je bij een bedrijf als Eneco echt aan bij kan dragen. En dan aan het eind van de werkdag, of tussendoor met het flexibele werken, ook nog tijd en energie over houdt om lekker naar de boulderhal te gaan!

Ronald: Aan het stuur van duurzame energieprojecten bij Eneco warmte en koude

Na diverse functies binnen de energiebranche, maakte ik 20 jaar geleden de overstap naar Eneco. Ik werd benaderd toen Eneco een duurzaamheidsafdeling voor de woningopbouw opzette. Mijn interesse was direct gewekt.

Chris: Een rol die in het teken staat van de energietransitie

Met mijn brede kennis, maar bovenal interesses opgedaan door mijn studies Economie en Kunstgeschiedenis kan ik mijn huidige rol als business developer – ook wel gebiedsontwikkelaar – goed vervullen.