Dit is Eneco

Elke dag werkt iedereen bij Eneco aan die ene grote missie: klimaatneutraal zijn in 2035. Dat gaat niet alleen over onze eigen activiteiten, maar ook over de energie die we aan onze klanten leveren. Zo willen we met iedereen uit de keten de aarde leefbaar doorgeven aan volgende generaties. En dat betekent dat we overal kijken naar kansen en innovatieve oplossingen. Die drive voel je bij iedereen binnen het bedrijf – in welk team je ook werkt. Bij pionieren horen natuurlijk ook uitdagingen, maar samen kunnen we ze aan. Zo komen we elke dag een stapje dichter bij een duurzame toekomst.

Samenwerken om uitdagingen aan te gaan

Versnellen begint met jouw talent

Eneco loopt voorop in de energietransitie en deze positie willen we verstevigen en uitbouwen. We hebben internationale ambities en zijn actief in Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam.
We kunnen daarbij niet zonder jouw kennis van techniek, online, finance, marketing, it of sales. Versnellen begint met jouw talent. Of we nu energie opwekken, opslaan, verkopen of verhandelen, Eneco biedt je de kans om in de hele energieketen aan de slag te gaan.
  • We investeren in de grootschalige opwek van duurzame energie uit zon en wind.
  • Wij helpen de klant met verduurzamen en het realiseren van een eigen energievoorziening Duurzame energie is er voor iedereen.
  • We versterken de hele energie keten van productie tot levering door klanten en assets te integreren.

De sfeer

Als je bij ons werkt, heb je veel kennis en vakmanschap om je heen. We houden van aanpakken en gaan net zo lang door tot we de oplossing hebben gevonden. Dat mag er best één zijn die nog niet bestaat. Bij Eneco heb je veel vrijheid en als je een goed idee of plan hebt, is er veel mogelijk. Wij vertrouwen erop dat je zelfstandig je doelen haalt. In een open en professionele sfeer waar we altijd voor elkaar klaarstaan. Of je nu buiten op locatie of op kantoor werkt, je bent snel onderdeel van het team. En daar werken we ook actief aan. We hebben vaak borrels. Zo houden we de sfeer erin. En de volgende ochtend? Dan ga je met nog meer plezier aan het werk.

Onze waarden

Iedereen bij Eneco gelooft in duurzaamheid. Maar voor het behalen van onze ambitieuze doelen is er meer nodig. Een mentaliteit die ook onszelf in een versnelling brengt.
  • Drive the change: Alleen als we elke dag het beste werk leveren, kunnen we de energietransitie versnellen.
  • Deliver the plan: Als jij je bijdrage levert, behalen we sneller ons gezamenlijke doel
  • Make eachother successful: We zorgen samen voor een inclusieve, veilige en leuke werkomgeving waarin iedereen zijn capaciteiten optimaal kan inzetten.

Werken bij Eneco is voor iedereen

Onze klanten zijn divers, en wijzelf ook. Ruim 3.000 Eneco-talenten zorgen voor een open, fijne cultuur waarin iedereen kan groeien en bloeien. Zo creëren we de ideale voedingsbodem voor creatieve inzichten en innovatieve oplossingen. En die kunnen we goed gebruiken om onze ambitieuze missie waar te maken: klimaatneutraal zijn in 2035. Weet je wat het leuke is? Van talent hebben we bij Eneco nooit genoeg. Dus laat van je horen en solliciteer. Samen met jou gaan we voor duurzaam

Een seintje als er vacatures zijn?