Bij ons werken?

Ontvang de nieuwste vacatures in je mail

Werken aan een duurzamere toekomst

Klimaatneutraal zijn in 2035 – dat is onze grote droom. En dan hebben we het niet alleen over onze eigen activiteiten maar ook over de energie die we aan onze klanten leveren. Ambitieus, dat weten we. Maar gelukkig stroomt die ambitie door de aderen van al onze 4.000 collega's.

Samenwerken om uitdagingen aan te gaan

De energietransitie versnellen

Eneco loopt voorop in de energietransitie en deze positie willen we verstevigen en uitbouwen. We zijn internationaal actief in Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

  • We investeren in de grootschalige opwek van duurzame energie uit zon en wind.
  • We helpen we klanten elke dag duurzame stappen te zetten met slimme producten en goed advies.

  • We versterken de hele energie keten van productie tot levering door klanten en assets te integreren.

Jouw talent inzetten

Of we nu energie opwekken, opslaan, verkopen of verhandelen. Eneco biedt je de kans om in de hele energieketen aan de slag te gaan. Samen kijken we naar kansen en innovatieve oplossingen. En tuurlijk, bij pionieren horen uitdagingen. Maar die kunnen we aan. Zo komen we elke dag een stapje dichter bij een duurzamere toekomst.

Onze waarden

Iedereen bij Eneco gelooft in duurzaamheid. Maar voor het behalen van onze ambitieuze doelen is er meer nodig.

  • Drive the change: Alleen als we elke dag het beste werk leveren, kunnen we de energietransitie versnellen.
  • Deliver the plan: Als jij je bijdrage levert, behalen we sneller ons gezamenlijke doel.

  • Make eachother successful: We zorgen samen voor een inclusieve, veilige en leuke werkomgeving waarin iedereen zijn capaciteiten optimaal kan inzetten.

De sfeer

Als je bij ons werkt heb je veel kennis en vakmanschap om je heen. In een open en gemoedelijke sfeer waar we voor elkaar klaarstaan. Of je nu buiten op locatie of op kantoor werkt, je bent snel onderdeel van het team. We komen vaak samen om iedereen te betrekken bij wat er speelt. Daar hoort af en toe natuurlijk ook gezellige borrel bij. 

Werken bij Eneco is voor iedereen

Onze klanten zijn divers, en wijzelf ook. Ruim 4.000 Eneco-talenten zorgen voor een open, fijne cultuur waarin iedereen kan groeien en bloeien. Zo creëren we de ideale voedingsbodem voor creatieve inzichten en innovatieve oplossingen. Van talent hebben we bij Eneco nooit genoeg. Dus laat van je horen en solliciteer. Samen met jou gaan we voor duurzaam.