Kansen zien is één, ze realiseren is twee. Jij loopt voor beide warm. Er spelen grote actuele thema’s, zoals Nederland van het gas af krijgen. Impactvolle uitdagingen, waar samenwerking tussen veel partijen voor nodig is. Business development overziet de scope, stuurt het proces en is de schakel tussen partijen. Om kennis samen te brengen en om inzicht te scheppen in belangen en doelen. Leiden jouw analyses tot concrete voorstellen, waar iedereen mee aan de slag kan? Dan vertrouwen we de ontwikkeling van onze business met een gerust hart aan jou toe.

De grootste batterij van Europa

Ben jij een getalenteerde Accountmanager, Salesmanager, Commercieel Manager of ander heb jij ander business development talenten? Zit je nu bij een andere grote organisatie maar ben tegelijkertijd bezig bent met je toekomst? Wat je situatie ook is, als talent voor Eneco hebben we je veel te bieden. Bij ons kun je direct impact maken, bijvoorbeeld door mee te werken aan de grootste batterij van Europa.

Even aanbellen bij… René

Vandaag bellen we even aan bij... onze wind turbine expert René! Wij zijn heel benieuwd of hij zijn ‘guru’ op kantoor al mist. Thuiswerken is fijn maar ook een beetje eenzaam.

Jan (30)

Jan werkt bij Eneco als Strategy Advisor. Hij kroop in de rol van 'influencer' en deelde hoe zijn werkweek eruit zag.

Onze arbeidsvoorwaarden

Aan de slag bij een bedrijf waar je echt het verschil kan maken in de energietransitie. Wij hebben je veel te bieden!