Je kunt ook bellen naar onze Backoffice Recruitment via 088 – 895 4020. Ben je klant bij Eneco en heb je een vraag over je energie- of warmtelevering? Neem dan contact op met de klantenservice via 088 - 8 955 955 (je betaalt je gebruikelijke belkosten).

Solliciteren tijdens het coronavirus

Onze medewerkers werken zoveel mogelijk thuis. Onze recruiters ook! Wat betekent dit voor het sollicitatiegesprek, en het verloop van de procedure? Onze insteek is: samen doen we er alles aan om jouw sollicitatie zo vlot mogelijk te laten verlopen. Zie je jouw droombaan? Solliciteer gewoon!

Sollicitatiegesprek via een videocall
Normaal gesproken ontvangen we je graag in ons kantoor Eneco World voor een gesprek. Nu gaat dat helaas niet. Uitgangspunt is dat onze sollicitatiegesprekken plaatsvinden via een videocall.

De recruiter die jouw sollicitatie behandelt, neemt contact met je op om af te stemmen hoe jij het gesprek wilt voeren. Dat gaat bij voorkeur via Microsoft Teams maar het kan ook via een Whatsapp video call of via Facetime. Is het voor jou de eerste keer dat je gaat videobellen? Geef het gerust aan als jij je zorgen maakt, en je nog niet helemaal wegwijs voelt in de techniek die hierbij komt kijken. Wij zullen ervoor zorgen dat jouw sollicitatiegesprek zo soepel mogelijk verloopt.

Het eerste gesprek heb je, net als in een normale situatie, eerst met de vacaturehouder en een collega uit zijn of haar team.

Assessment
Gaan we samen verder, dan word je uitgenodigd door de recruiter om een assessment te maken. Dit namen we altijd al online af, dus hierin verandert niets.

Heb je al een uitnodiging ontvangen voor een assessment? Dan kun je gewoon het assessment online maken. De recruiter neemt contact met je op als de resultaten bekend zijn.
Vervolggesprek – 2e ronde gesprek
Is de conclusie op basis van het assessment dat wij verder willen met jou en jij met ons, dan nodigen we je uit voor opnieuw een videogesprek. De recruiter neemt telefonisch contact met je op om deze afspraak in te plannen.

Zit je al in procedure, en staat er al een 2e ronde gesprek ingepland bij ons op kantoor? De recruiter neemt contact met je op om te bespreken via welk medium we een videocall met je kunnen inplannen.

Arbeidsvoorwaardengesprek
Word jij onze nieuwe collega? Dan word je allereerst gebeld door onze recruiter met het goede nieuws! Daarna ontvang je van de recruiter per mail een arbeidsvoorwaardenvoorstel. Hierover kunnen jullie samen in gesprek, telefonisch of via een videocall.

Heb je nog vragen?
Neem gerust contact met ons op! Onze recruiters staan je graag te woord! Ook al werken we thuis, onze dienstverlening gaat onverminderd voort.




Senior Corporate Recruiter
Neem contact op via:
Senior Corporate Recruiter
Neem contact op via:
Corporate Recruiter
Neem contact op via:
Senior Recruiter Inhuur & Corporate Recruitment
Neem contact op via:
Recruiter Inhuurdesk

Neem contact op via:
Recruitment Manager
Neem contact op via:
Junior Recruiter Stagedesk
Neem contact op via:
Recruitment Assistant
Neem contact op via:
Recruitment Assistant
Neem contact op via:

Best bereikbaar, dat Rotterdam!