Tot ziens in Eneco World?

Je kan ons hoofdkantoor vinden op:

Marten Meesweg 5, 3068 AV Rotterdam Alexander

(Bekijk op Google maps) of download een routebeschrijving

The route to Eneco headquarters Toon alle vacatures

Onze recruiters

Veel gestelde vragen

Eneco organiseert geen open 'inhousedagen'. Je kunt gericht solliciteren op een van onze vacatures. Geen geschikte vacature? Kijk dan eens bij onze Interessegroepen, misschien is dat iets voor jou? Of maak een jobalert aan en volg Eneco op LinkedIn.

Afhankelijk van je functie zijn er bij Eneco mogelijkheden voor thuiswerken. Dit altijd in goed onderling overleg. Samenwerken met collega’s doe je het beste vanuit ons hoofdkantoor in Rotterdam. Hier kun je tussen 06.00 uur en 21.00 uur terecht om te werken. Volop ruimte dus voor jouw balans tussen werk en privé.
Jazeker kan je dat! Hebben we een stageplek, dan vind je deze bij onze vacatures. Tip: maak een job alert aan, dan krijg je nieuwe beschikbare stageplaatsen direct in je mailbox. Volg Eneco ook op LinkedIn voor het laatste carrièrenieuws.
Bij Eneco kun je gericht reageren op een vacature. Deze vind je in het vacatureoverzicht. Bij elke vacature staat de knop ‘solliciteren’. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met de recruiter die bij de vacature genoemd staat.
In plaats van open solliciteren, bieden we je de mogelijkheid  om te solliciteren naar een plek in één van onze Interessegroepen: IT & Data, Analyse & Financieel, Commercieel, Marketing & Communicatie of Techniek. Past dit niet bij jou? Dan adviseren we je om een jobalert aan te maken, waarmee je automatisch de voor jou relevante nieuwe vacatures per e-mail ontvangt.

Stel je vraag

Heb je een vraag over werken bij Eneco? Bel de recruiter die vermeld staat bij de vacature die je interessant vindt persoonlijk op.

Je kunt ook bellen naar onze Backoffice Recruitment via  088 – 895 4020.

Ben je klant bij Eneco en heb je een vraag over je energie- of warmtelevering?
Neem dan contact op met de klantenservice.