Wij zijn de digital & marketing tak van Eneco. En ieder van ons heeft zo zijn eigen reden waarom we graag bij Eneco werken. Sowieso is het heel prettig dat je terecht komt bij een club mensen die weet wat ze doen (we hebben de awards om het te bewijzen).

Voor de ene is het allerbelangrijkste dat je echt een bijdrage levert aan de energietransitie. Dat je Nederland helpt met omschakelen.

En daarin is het van groot belang om marketing en digital naadloos op elkaar aan te laten sluiten. Gestoeld op inzichten verkregen uit onze data. Een inhoudelijke uitdaging waar we zelf erg blij van worden.

Voor de ander zijn de goede opleidingsmogelijkheden een belangrijke reden. De beste worden in je vak, dat vinden wij net zo fijn als jij. We zijn benieuwd welke reden jou het meeste aanspreekt.


Data driven werken voor sterke merken

Kijk jij vooruit en wil je als SEO/SEA Specialist, Marketingexpert, E-commerce Consultant of Communicatieadviseur, Marketing Data Analist of Data Scientist werken bij een mooie Hollands A-merken? Dan ligt je toekomst op het gebied van Digital, Data & Marketing bij Eneco of een van haar andere merken.

Onze nieuwe campagne heb je vast al gezien. 17 miljoen redenen, om om te schakelen naar schoner, slimmer en duurzamer. Bekijk de video, en laat je inspireren in wat voor moois verandering kan zijn!

Wat doe je nu eigenlijk afl. 2

In deze tweede aflevering van de videoserie neemt marketinganalist Anne haar moeder Lydia een dagje mee. Wat is dat nou, marketinganalistenwerk? En boksen op het werk?

Onze arbeidsvoorwaarden

Aan de slag bij een bedrijf waar je echt het verschil kan maken in de energietransitie. Wij hebben je veel te bieden!

Waarom wil jij bij Eneco werken? Een top 10.

Er zijn een heleboel redenen om bij Eneco aan de slag te gaan. Wij hebben de belangrijkste argumenten van onze collega’s op een rijtje gezet.