Jij laat installaties veilig draaien

Klimaatneutraal in 2035. Dat is de ambitie van Eneco. Om dat

voor elkaar te krijgen, werken we hard aan de productie van duurzame energie en bouwen we aan moderne assets

Als Elektrotechnicus zorg je dat onze elektriciteitscentrale in Utrecht veilig blijft draaien en leer je de nieuwste duurzame technieken. 

Elektriciteit en veiligheid

Onze centrale in Utrecht draait dag en nacht om Nederland te voorzien van elektriciteit. Samen met je team houd je de twee STEGs en biomassa-installatie in topconditie. Je doet dagelijks preventief onderhoud, verhelpt storingen en zorgt dat de installaties voldoen aan de laatste veiligheidseisen. Complex en uitdagend werk, met een grote verantwoordelijkheid.

Blik op de toekomst

Eneco wil elektriciteit op een steeds duurzamere manier opwekken. Daarom vervangen we onze STEGs door bijvoorbeeld warmtebuffers op diverse locaties binnen Utrecht en Nieuwegein. Jij bent leergierig en vindt het leuk om met deze nieuwe installaties te leren werken.

Integration

Dit is werken bij Eneco

Werk met inhoud

Werk met de nieuwste technieken

Onze ambitieuze duurzame plannen zorgen voor uitdagend werk. Je leert werken met de nieuwste technieken, terwijl je ook de bestaande installaties draaiende houdt.
Werk en privé in balans

Een hechte club ervaren vakmensen

Je komt in een team met gedreven collega’s, die net als jij houden van het vak. Samen dragen jullie bij aan die ene missie: klimaatneutraal worden in 2035.

Overal kansen om door te groeien

Bij Eneco staan jouw wensen en ambities centraal. Je krijgt alle ruimte jezelf te ontwikkelen. Ben je toe aan een volgende stap? Wie wil groeien, krijgt alle kansen.

Voorwaarden waarmee je thuis kan komen

Bij Eneco heb je een baan waarin werk en privé goed samengaan. Je draait dagdiensten en hebt eens in de vijf weken storingsdienst. Natuurlijk profiteer je ook van onze standaardvoorwaarden, zoals een OV Vrijkaart.   

Nieuwsgierig geworden? Wij drinken graag een (digitale) kop koffie met je.

Verhalen van collega's

Meteen de nieuwste vacatures in je mailbox?

Wil je onze nieuwste vacatures ontvangen?