Eneco als werkgever

Maak het verschil

Eneco is koploper in duurzaamheid als het gaat om innovatie en ondernemerschap. We lopen voorop in een energiemarkt die verandert. Met een strategie die daar volledig op aansluit. Zo werken we samen aan een nieuwe wereld. Maakt jouw energie het verschil?

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij Eneco betekent werken bij een duurzaam bedrijf. In een snel veranderend energielandschap geef jij met ons vorm aan de energietransitie. Een pittige klus, met uitdagende maar haalbare targets. We belonen je hiervoor met onze goede en moderne arbeidsvoorwaarden die je voor een deel zelf kunt samenstellen. Lees hier meer over onze arbeidsvoorwaarden, of bekijk de animatie die het je in 1 minuut vertelt.

Jouw werkplek

Samen werken we aan een wereld waarin iedereen in zijn eigen duurzame energie kan voorzien. Dit doen we vanuit Eneco World, ons duurzame hoofdkantoor in Rotterdam. Kom jij ons versterken? Dan is de kans is groot dat Eneco World ook jouw werkplek wordt. Ruim, licht en met flexibele werkplekken. Op elk moment van de dag kies je een werkplek die past bij jouw activiteit. Zo halen we het beste uit onze samenwerking. Lees meer over jouw werkplek in Eneco World.

Passen wij bij elkaar?

Eneco verwelkomt mensen die de wereld slimmer, beter, schoner, leuker en leefbaarder maken. Om dit te realiseren vragen we een hoog leervermogen en het enthousiasme om mee te bouwen aan onze innovatieve en ondernemende organisatie. Wij zoeken talenten die steeds op zoek zijn naar mogelijkheden om slimmer, beter en leuker te werken. Experts in hun vakgebied die zich blijven ontwikkelen. Wij werken volgens onze cultuurwaarden: Klant Centraal, Samen en Vertrouwen & Verantwoordelijkheid. Wil jij graag in zo’n omgeving werken? Doe dan in vijf minuten een test en ontdek of de cultuur van Eneco bij jou past.