Werken bij Eneco

Eneco vibe

Werken aan de nieuwe wereld betekent bij Eneco met ongeveer 3.000 collega’s samenwerken aan onze missie: duurzame energie van iedereen. Samen met klanten en partners zijn we bezig met energieoplossingen die slimmer wonen, werken en leven mogelijk maken. We lopen voorop in een energiemarkt die snel verandert, dat merk je en dat voel je. Wil jij ook voorop lopen en graag in een veranderende omgeving werken? Doe dan onze test en ontdek of de vibe van Eneco bij jou past.

Passen wij bij elkaar?

Jouw werkplek

Welkom in de nieuwe wereld. In dit geval in Eneco World. Zodra je ons duurzame kantoor binnenstapt, ervaar je een zee van ruimte en licht. Groene planten aan de hoge wanden en 1500 flexibele werkplekken. Op elk moment van de dag kies je een werkplek die past bij jouw activiteit. Zo halen we het beste uit onze samenwerking.

Op de begane grond en op eerste etage vind je Eneco Village: een ontmoetingsgebied met een loungeruimte, restaurant en een espressobar waar je terechtkunt voor verse fairtrade-koffie. Uiteraard biedt Eneco Village meer dan voldoende plek om te werken, te overleggen en te vergaderen

Sollicitatieprocedure

Ontvangstbevestiging van sollicitatie

Selectiegesprekken

Online assessment

Referentie check

Contract aanbod

Lees meer

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij Eneco betekent in een snel veranderend energielandschap vorm geven aan de energietransitie. Een pittige klus met uitdagende, maar haalbare targets. We belonen je hiervoor met onze goede en moderne arbeidsvoorwaarden die je voor een deel zelf kunt samenstellen.

Meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Bekijk het filmpje of lees meer.