Eneco Bedrijfsschool is werken en leren in één.

Eneco Bedrijfsschool is werken en leren in één.We bieden jou een opleiding, baangarantie en doorgroeimogelijkheden. Collega Ali verruilde zijn laptop voor een gereedschapskoffer. Ali had tot een paar jaar terug nog nooit een schroevendraaier vastgehouden en nu verricht hij service en onderhoud aan cv-ketels. Geen ervaring maar wel direct aan het werk? 

Elke dag met plezier werken

Onze monteurs voeren hun werkzaamheden uit bij onze klanten of in de overdrachtsstations en regelkamers voor stadsverwarming. Als installatiemonteur voor installatie en/of vervanging, of als servicemonteur voor service- en onderhoudswerkzaamheden. Veelzijdig en afwisselend werk waarin je bij veel klanten met verschillende technische installaties en systemen werkt. Benieuwd wat het beste bij jou past? Bekijk de vacatures.

Werken als Monteur bij Eneco betekent

  • Werken en leren in één, direct geld verdienen en bovendien werken aan je ontwikkeling
  • Enthousiaste, ervaren collega’s die jou het vak leren
  • Werken in een veilige omgeving
  • Na afronding ben jij volleerd onderhouds- of installatiemonteur, heb jij een erkend vakdiploma en ben je verzekert van een vast dienstverband

Wat wij bieden

Werk met inhoud

Een erkend vakdiploma

Wij werken voor de opleiding samen met een erkende ROC opleiding in Utrecht of Rotterdam. Hierdoor ben jij verzekerd van een erkend vakdiploma en zorgen we bovendien voor een aangename reistijd.
Bijdragen aan de energietransitie

Baangarantie en door groeien

Na 1 tot 3 jaar ben jij volleerd monteur of installateur met en klaar voor een glansrijke carrière binnen Eneco. We geven je baangarantie met volop ontwikkelmogelijkheden en kansen om door te groeien.
Werk en privé in balans

Veilig werken met topklasse materiaal

Of je nu buiten op locatie, bij de mensen thuis of op het dak van grote gebouwen werkt… veiligheid staat voorop bij Eneco. Samen uit, samen thuis!

Een hecht team met ervaren vakmensen

Je merkt het vanaf dag één: de collegialiteit en saamhorigheid en veel samen voor elkaar krijgen met vakmanschap.

Heb je vragen over de Eneco Bedrijfsschool?

Stel deze gerust aan onze teammanager Danny van den Brink. Je kunt hem bereiken op 06-41803550 of per e-mail [email protected]
Meteen de nieuwste vacatures in je mailbox?

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Activeer jouw Job Alert en ontvang de nieuwste vacatures