Onze klantenservice plat?

Door jouw focus op performance en beschikbaarheid laat jij dat niet gebeuren!

Wilma heeft - zoals ze zelf zegt - wel iets analytisch. Dat, en haar interesse in techniek en prima soft skills brachten haar bij Eneco op het kruisvlak van business, operations en IT.En op dat kruisvlak ligt de sleutel naar een altijd bereikbare en stabiele klantenservice. De applicatie van waaruit onze klantadviseurs onze klanten helpen, moet altijd up and running zijn, betrouwbare informatie leveren én snel zijn.

'Alles gebeurt hier met de klant in het achterhoofd, ook al zit je aan een API te knutselen.'

De klant is hier heel belangrijk, waar je ook zit bij Eneco. We willen uitmuntende diensten aanbieden en dat betekent dat al onze systemen vlekkeloos moeten werken. Daarom zoeken we collega's die niet alleen hele goeie oplossingen verzinnen, maar ook begrijpen voor wie ze die oplossingen verzinnen. En waarom. Alles gebeurt hier met de klant in het achterhoofd, ook al zit je aan een API te knutselen. Elk dingetje wat we hier doen, heeft uiteindelijk effect op onze klant.

 

'Eindgebruiker, dat vind ik zo'n rare term. Het gaat toch over ménsen?'

Zo bouwen we hier continu aan een duurzame klantrelatie. Dat betekent vanzelfsprekend dat de Klantenservice niet plat mag gaan, maar ook dat we klanten snel en correct willen helpen. We hebben bijvoorbeeld een klantapplicatie waarmee onze klantexperts de klant te woord staan. Als dat ding door systeemissues 20 seconden te laat reageert en jij zit met een klant aan de lijn, dan moet je klant langer wachten. En je volgende klant nog langer. Dat moeten we dus met z'n allen zien te voorkomen.

Elsemieke is stapel op haar werk bij Eneco Energy Trade

Elsemieke werkt bij Eneco Energy Trade en heeft een baan die aansluit bij haar passie. Benieuwd naar haar verhaal? Bekijk de video.

Isabelle is stapel op haar werk bij de Finance afdeling van Eneco

Isabelle werkt bij onze Finance afdeling en heeft een uitdagende baan waar werk en privé goed samengaan. Benieuw naar haar verhaal? Bekijk de video.

Michel is stapel op zijn werk bij Eneco Asset Operations

Michel werkt bij Eneco Asset Operations, waar hij met zijn technische collega’s de energietransitie helpt versnellen. Benieuwd naar zijn verhaal? Bekijk de video.