Onze klantenservice plat?

Door jouw focus op performance en beschikbaarheid laat jij dat niet gebeuren!

Wilma heeft - zoals ze zelf zegt - wel iets analytisch. Dat, en haar interesse in techniek en prima soft skills brachten haar bij Eneco op het kruisvlak van business, operations en IT.En op dat kruisvlak ligt de sleutel naar een altijd bereikbare en stabiele klantenservice. De applicatie van waaruit onze klantadviseurs onze klanten helpen, moet altijd up and running zijn, betrouwbare informatie leveren én snel zijn.

'Alles gebeurt hier met de klant in het achterhoofd, ook al zit je aan een API te knutselen.'

De klant is hier heel belangrijk, waar je ook zit bij Eneco. We willen uitmuntende diensten aanbieden en dat betekent dat al onze systemen vlekkeloos moeten werken. Daarom zoeken we collega's die niet alleen hele goeie oplossingen verzinnen, maar ook begrijpen voor wie ze die oplossingen verzinnen. En waarom. Alles gebeurt hier met de klant in het achterhoofd, ook al zit je aan een API te knutselen. Elk dingetje wat we hier doen, heeft uiteindelijk effect op onze klant.

 

'Eindgebruiker, dat vind ik zo'n rare term. Het gaat toch over ménsen?'

Zo bouwen we hier continu aan een duurzame klantrelatie. Dat betekent vanzelfsprekend dat de Klantenservice niet plat mag gaan, maar ook dat we klanten snel en correct willen helpen. We hebben bijvoorbeeld een klantapplicatie waarmee onze klantexperts de klant te woord staan. Als dat ding door systeemissues 20 seconden te laat reageert en jij zit met een klant aan de lijn, dan moet je klant langer wachten. En je volgende klant nog langer. Dat moeten we dus met z'n allen zien te voorkomen.

Oog hebben voor wat ieder bijzonder maakt

Dat geeft ons allemaal energie! Eneco is er uitdrukkelijk voor iedereen. Onze klanten zijn divers. En dat zijn wijzelf, als medewerkers, natuurlijk ook.

Zelfbenoemd Microsoft fanboy Nikola aan het woord over de complete cloud oplossing.

Tech Lead Nikola is helemaal op z'n plek bij Eneco. Vorig jaar is de complete oplossing voor het Klant Contact Center naar de cloud verhuisd, hij deelt zijn ervaringen over deze mooie klus!

Waar ligt de beste plek voor een warmtenet? Dat bepaal jij met je data-engineering skills!

Remmert vond experimentele natuurkunde uiteindelijk toch iets té theoretisch. Als trainee ontdekte hij dat hij z'n creativiteit ook bij Eneco kwijt kan.