Een nieuwe manier van werken vraagt ook een nieuwe manier van leidinggeven. Aansturen wordt meesturen. Inspiratie, coaching en vertrouwen maakt leiders van nu waardevol voor medewerkers. Agile werken gaat uit van een netwerk. In een netwerk vertrouwen we op elkaars expertise. Strategie en kennis leven in de handen en harten van iedereen. Teams beslissen zelf wat de beste oplossing is voor een probleem. Jouw leiderschap zorgt dat ervoor dat teams en individuen het maximale eruit halen. Kun jij anderen laten excelleren?

Voorop lopen in de veranderende wereld

De context van Eneco is momenteel sterk in ontwikkeling. Van energieleverancier transformeren we tot een innovatieve dienstverlener. We worden een organisatie die producten en diensten levert die relevant zijn voor de klant én die bijdragen aan de actuele energietransitie. Door duurzame samenwerkingen aan te gaan, met bedrijven die zich ook inzetten voor een groener, gezonder leven, blijven we voorop lopen in deze veranderende wereld. Hollandse Helden!

Oog hebben voor wat ieder bijzonder maakt

Dat geeft ons allemaal energie! Eneco is er uitdrukkelijk voor iedereen. Onze klanten zijn divers. En dat zijn wijzelf, als medewerkers, natuurlijk ook.

Onze arbeidsvoorwaarden

Aan de slag bij een bedrijf waar je echt het verschil kan maken in de energietransitie. Wij hebben je veel te bieden!

Dit kantoor maakt je gelukkig!

Werken in het meest inspirerende en duurzame bedrijf van Nederland. Dat kan hier. Eneco World staat in de top 10 van de Happy Building Index. En daar zijn we trots op!