Een nieuwe manier van werken vraagt ook een nieuwe manier van leidinggeven. Aansturen wordt meesturen. Inspiratie, coaching en vertrouwen maakt leiders van nu waardevol voor medewerkers. Agile werken gaat uit van een netwerk. In een netwerk vertrouwen we op elkaars expertise. Strategie en kennis leven in de handen en harten van iedereen. Teams beslissen zelf wat de beste oplossing is voor een probleem. Jouw leiderschap zorgt dat ervoor dat teams en individuen het maximale eruit halen. Kun jij anderen laten excelleren?

Voorop lopen in de veranderende wereld

De context van Eneco is momenteel sterk in ontwikkeling. Van energieleverancier transformeren we tot een innovatieve dienstverlener. We worden een organisatie die producten en diensten levert die relevant zijn voor de klant én die bijdragen aan de actuele energietransitie. Door duurzame samenwerkingen aan te gaan, met bedrijven die zich ook inzetten voor een groener, gezonder leven, blijven we voorop lopen in deze veranderende wereld. Hollandse Helden!

Wat doe je nu eigenlijk afl. 2

In deze tweede aflevering van de videoserie neemt marketinganalist Anne haar moeder Lydia een dagje mee. Wat is dat nou, marketinganalistenwerk? En boksen op het werk?

Wat doe je nu eigenlijk

In de eerste aflevering van deze videoserie krijgt onze Head of Data Joleen een bezoekje van haar vader Cees. Want weet Cees eigenlijk wel wat zijn dochter nu eigenlijk doet? Joleen neemt haar vader mee op rondleiding en laat hem zien hoe haar dagen eruit zien bij Eneco. Spoiler: Cees had het wel geweten, als hij jong was had hij ook wel bij Eneco willen werken.

Onze klantenservice plat? Dat laat jij niet gebeuren!

Wilma heeft - zoals ze zelf zegt - wel iets analytisch. Dat, en haar interesse in techniek en prima soft skills brachten haar bij Eneco op het kruisvlak van business, operations en IT.