Een nieuwe manier van werken vraagt ook een nieuwe manier van leidinggeven. Aansturen wordt meesturen. Inspiratie, coaching en vertrouwen maakt leiders van nu waardevol voor medewerkers. Agile werken gaat uit van een netwerk. In een netwerk vertrouwen we op elkaars expertise. Strategie en kennis leven in de handen en harten van iedereen. Teams beslissen zelf wat de beste oplossing is voor een probleem. Jouw leiderschap zorgt dat ervoor dat teams en individuen het maximale eruit halen. Kun jij anderen laten excelleren?

Voorop lopen in de veranderende wereld

De context van Eneco is momenteel sterk in ontwikkeling. Van energieleverancier transformeren we tot een innovatieve dienstverlener. We worden een organisatie die producten en diensten levert die relevant zijn voor de klant én die bijdragen aan de actuele energietransitie. Door duurzame samenwerkingen aan te gaan, met bedrijven die zich ook inzetten voor een groener, gezonder leven, blijven we voorop lopen in deze veranderende wereld. Hollandse Helden!

Elsemieke is stapel op haar werk bij Eneco Energy Trade

Elsemieke werkt bij Eneco Energy Trade en heeft een baan die aansluit bij haar passie. Benieuwd naar haar verhaal? Bekijk de video.

Isabelle is stapel op haar werk bij de Finance afdeling van Eneco

Isabelle werkt bij onze Finance afdeling en heeft een uitdagende baan waar werk en privé goed samengaan. Benieuw naar haar verhaal? Bekijk de video.

Michel is stapel op zijn werk bij Eneco Asset Operations

Michel werkt bij Eneco Asset Operations, waar hij met zijn technische collega’s de energietransitie helpt versnellen. Benieuwd naar zijn verhaal? Bekijk de video.