Een baan waarin thuis en werk samengaan

Je komt nog eens ergens bij Eneco. We werken aan zonneprojecten, windparken, het warmtenet én bij de mensen thuis. Dat betekent elke dag technische uitdaging en trots zijn op wat je samen voor elkaar krijgt. Mooi voor jezelf én de wereld om je heen. Bij een werkgever die zorgt voor een perfecte balans tussen werk een privé. Bekijk de video.

Elke dag met plezier werken

Je merkt het vanaf dag één: de collegialiteit en saamhorigheid en veel samen voor elkaar krijgen met vakmanschap. Bij een bedrijf dat er écht voor je is en waar je veel vrijheid en zelfstandigheid ervaart. Waar je echt toekomst en zekerheid hebt en veilig werken serieus wordt genomen. In een sfeer van aanpakken, kameraadschap en werkplezier. Waar je samen werkt aan een duurzame toekomst.

Veel aandacht voor veiligheid

Of je nu buiten op locatie, bij de mensen thuis of op het dak van grote gebouwen werkt… veiligheid staat voorop bij Eneco. En het mooie is: al je collega’s denken er hetzelfde over en letten ook echt op. Samen uit, samen thuis!

Kom mee de energietransitie versnellen

De klimaatdoelstellingen zijn ambitieus. We gaan de energietransitie niet alleen mogelijk maken. We gaan ‘m, dat is onze belofte aan de planeet, versnellen. We maken en er echt werk van en dat merk je overal. In welk team je ook werkt, je kan altijd trots zijn op alles wat je samen voor elkaar krijgt. Mee versnellen? Laat dan snel van je horen.

Bij Eneco werken, is groeien en leren

Bij Eneco staan jouw wensen en ambities centraal. Je krijgt alle ruimte jezelf te ontwikkelen op een manier die bij je past. Wie wil groeien, krijgt alle kansen. Misschien wil je een stapje hoger of nieuwe skills onder de knie krijgen. Als jij een wens hebt, kijken wij welke cursus, workshop of training daar het beste op aansluit. Niks is verplicht, maar we moedigen het wel aan.
"Bij Eneco maken we werk van een goede balans tussen privé en werk. Dat merk je elke dag."

Volop echt mooi werk te doen

Waar je ook kijkt, overal werkt Eneco aan de energietransitie. Met onze teams zijn we onmisbaar bij de zonneprojecten, windparken en het warmtenet. Dat betekent volop uitdagend werk op de meest uiteenlopende plekken. Bij de mensen thuis, maar ook bij grote bedrijven. Daar hebben we monteurs voor nodig met skills. Die kicken op de technologie achter zonnepanelen, warmtepompen en stadswarmte en die zelfs soms combineren. Zodat je, wat je ook doet, weet dat je altijd goed werk doet en daar veel voldoening uit haalt.

Huizen geven werk

Als installatie- of onderhoudsmonteur kom je nog eens ergens. Bij welk huis je ook aanbelt, ze zijn blij met je komst. Want dankzij jou kan iemand zelf energie opwekken of het huis op een duurzame manier verwarmen. Of je zorgt er juist voor dat alles in perfecte staat blijft. Waarbij je werkt met meerdere CV ketels, warmtepompen en vaak moet lassen. Een baan vol vrijheid waar je in je eigen bus van adres naar adres rijdt. En ben je klaar? Dan kom je altijd thuis met een goed verhaal.

Centrales geven werk

Ben je iemand die van technisch uitdagend werk houdt? In Utrecht komen historie en toekomst samen. De bestaande energiecentrale geeft al bijna 100 jaar energie aan de stad. Dankzij de nieuwe BioWarmte Installatie de elektriciteitscentrale minder vaak aan het werk. De werktuigkundigen zorgen ervoor dat we voldoende elektriciteit en warmte produceren. De monteurs Service & Onderhoud houden de stadsverwarmingsnetten in topconditie. Echt een team waar je thuiskomt met een professionele en collegiale werksfeer. Waarbij je voor elkaar klaarstaat, passie voor techniek deelt en samen werkt aan een optimaal presterende installatie.

Warmte geeft werk

Duurzame warmte heeft de toekomst. Steeds meer gemeentes, bedrijven en particulieren willen hun gebouwen of huizen duurzaam verwarmen. Dus zonder gas maar mét blik op de toekomst. Een bekend voorbeeld is stadswarmte, maar we wekken echt op de steeds innovatievere manieren warmte op. Dat betekent heel veel werk voor monteurs. We hebben je nodig voor het installeren en distribueren, maar ook voor het onderhouden en verhelpen van storingen. We beloven je uitdagende projecten waar je actief meedenkt aan oplossingen en kan laten zien wat je in huis hebt.

Voorwaarden waarmee je thuis kan komen

Natuurlijk heb je een goed salaris, voldoende vakantiedagen en een goede pensioenregeling. Plus een flex-regeling die je in kan zetten voor extra salaris of meer vrije dagen. Ook krijg je een buitendienst vergoeding en, als je die nodig hebt, een eigen bus waarmee  je van adres naar adres rijdt.

Het echte werk. Willie zoekt het uit

Wat doe je als je zelf super handig en gek van techniek bent? Onze Installatiemonteur Jasper helpt niet alleen anderen met omschakelen, hij verduurzaamde ook zijn eigen huis van onder tot boven. Willie ziet door de bomen het bos niet als het gaat over zonnepanelen en warmtepompen. Bij Jasper is hij dus aan het juiste adres.

Onze verhalen

Elsemieke is stapel op haar werk bij Eneco Energy Trade

Elsemieke werkt bij Eneco Energy Trade en heeft een baan die aansluit bij haar passie. Benieuwd naar haar verhaal? Bekijk de video.

Isabelle is stapel op haar werk bij de Finance afdeling van Eneco

Isabelle werkt bij onze Finance afdeling en heeft een uitdagende baan waar werk en privé goed samengaan. Benieuw naar haar verhaal? Bekijk de video.

Gezocht: de beste stuurlui aan wal

Offshore windparken hebben het tij mee. En Eneco mag er een aantal gaan beheren. Daarvoor speuren Ceilo en Frank naar mensen met een maritieme achtergrond die graag hun horizon willen verruimen.