Een baan waarin thuis en werk samengaan

Je komt nog eens ergens bij Eneco. We werken aan zonneprojecten, windparken, het warmtenet én bij de mensen thuis. Dat betekent elke dag technische uitdaging en trots zijn op wat je samen voor elkaar krijgt. Mooi voor jezelf én de wereld om je heen. Bij een werkgever die zorgt voor een perfecte balans tussen werk een privé. Bekijk de video.

Elke dag met plezier werken

Je merkt het vanaf dag één: de collegialiteit en saamhorigheid en veel samen voor elkaar krijgen met vakmanschap. Bij een bedrijf dat er écht voor je is en waar je veel vrijheid en zelfstandigheid ervaart. Waar je echt toekomst en zekerheid hebt en veilig werken serieus wordt genomen. In een sfeer van aanpakken, kameraadschap en werkplezier. Waar je samen werkt aan een duurzame toekomst.

Veel aandacht voor veiligheid

Of je nu buiten op locatie, bij de mensen thuis of op het dak van grote gebouwen werkt… veiligheid staat voorop bij Eneco. En het mooie is: al je collega’s denken er hetzelfde over en letten ook echt op. Samen uit, samen thuis!

Kom mee de energietransitie versnellen

De klimaatdoelstellingen zijn ambitieus. We gaan de energietransitie niet alleen mogelijk maken. We gaan ‘m, dat is onze belofte aan de planeet, versnellen. We maken en er echt werk van en dat merk je overal. In welk team je ook werkt, je kan altijd trots zijn op alles wat je samen voor elkaar krijgt. Mee versnellen? Laat dan snel van je horen.

Bij Eneco werken, is groeien en leren

Bij Eneco staan jouw wensen en ambities centraal. Je krijgt alle ruimte jezelf te ontwikkelen op een manier die bij je past. Wie wil groeien, krijgt alle kansen. Misschien wil je een stapje hoger of nieuwe skills onder de knie krijgen. Als jij een wens hebt, kijken wij welke cursus, workshop of training daar het beste op aansluit. Niks is verplicht, maar we moedigen het wel aan.
"Bij Eneco maken we werk van een goede balans tussen privé en werk. Dat merk je elke dag."

Volop echt mooi werk te doen

Waar je ook kijkt, overal werkt Eneco aan de energietransitie. Met onze teams zijn we onmisbaar bij de zonneprojecten, windparken en het warmtenet. Dat betekent volop uitdagend werk op de meest uiteenlopende plekken. Bij de mensen thuis, maar ook bij grote bedrijven. Daar hebben we monteurs voor nodig met skills. Die kicken op de technologie achter zonnepanelen, warmtepompen en stadswarmte en die zelfs soms combineren. Zodat je, wat je ook doet, weet dat je altijd goed werk doet en daar veel voldoening uit haalt.

Huizen geven werk

Als installatie- of onderhoudsmonteur kom je nog eens ergens. Bij welk huis je ook aanbelt, ze zijn blij met je komst. Want dankzij jou kan iemand zelf energie opwekken of het huis op een duurzame manier verwarmen. Of je zorgt er juist voor dat alles in perfecte staat blijft. Waarbij je werkt met meerdere CV ketels, warmtepompen en vaak moet lassen. Een baan vol vrijheid waar je in je eigen bus van adres naar adres rijdt. En ben je klaar? Dan kom je altijd thuis met een goed verhaal.

Centrales geven werk

Ben je iemand die van technisch uitdagend werk houdt? In Utrecht komen historie en toekomst samen. De bestaande energiecentrale geeft al bijna 100 jaar energie aan de stad. Dankzij de nieuwe BioWarmte Installatie de elektriciteitscentrale minder vaak aan het werk. De werktuigkundigen zorgen ervoor dat we voldoende elektriciteit en warmte produceren. De monteurs Service & Onderhoud houden de stadsverwarmingsnetten in topconditie. Echt een team waar je thuiskomt met een professionele en collegiale werksfeer. Waarbij je voor elkaar klaarstaat, passie voor techniek deelt en samen werkt aan een optimaal presterende installatie.

Warmte geeft werk

Duurzame warmte heeft de toekomst. Steeds meer gemeentes, bedrijven en particulieren willen hun gebouwen of huizen duurzaam verwarmen. Dus zonder gas maar mét blik op de toekomst. Een bekend voorbeeld is stadswarmte, maar we wekken echt op de steeds innovatievere manieren warmte op. Dat betekent heel veel werk voor monteurs. We hebben je nodig voor het installeren en distribueren, maar ook voor het onderhouden en verhelpen van storingen. We beloven je uitdagende projecten waar je actief meedenkt aan oplossingen en kan laten zien wat je in huis hebt.

Voorwaarden waarmee je thuis kan komen

Natuurlijk heb je een goed salaris, voldoende vakantiedagen en een goede pensioenregeling. Plus een flex-regeling die je in kan zetten voor extra salaris of meer vrije dagen. Ook krijg je een buitendienst vergoeding en, als je die nodig hebt, een eigen bus waarmee  je van adres naar adres rijdt.

Eneco Bedrijfsschool is werken en leren in één

Collega Ali verruilde zijn laptop voor een gereedschapskoffer. Ali had tot een paar jaar terug nog nooit een schroevendraaier vastgehouden en nu verricht hij service en onderhoud aan cv-ketels. Geen ervaring maar wel direct aan het werk? 

  • Werken en leren in één, direct geld verdienen en bovendien werken aan je ontwikkeling
  • Enthousiaste, ervaren collega’s die jou het vak leren
  • Werken in een veilige omgeving
  • Na afronding ben jij volleerd onderhouds- of installatiemonteur, heb jij een erkend vakdiploma en ben je verzekert van een vast dienstverband

Onze verhalen

Marlon is trots op wat ze doet

Thuis én in haar werk bij Eneco. 'Ik draag graag bij aan de toekomst door bij te dragen aan de energietransitie. Anderen wil ik ook graag hierover enthousiast maken en dat is de reden dat ik meeewerkte aan de techniekcampagne.' Benieuwd naar haar verhaal?

Ewald gaat voor vrijheid. Thuis én in zijn werk bij Eneco.

Als allround Service- en Onderhoudsmonteur voel ik me in mijn bus van Eneco echt vrij. Gewoon genieten, als ik in mijn eigen regio naar al onze klanten rij. Benieuwd naar het hele verhaal van Ewald?

Arnaut wil het verschil maken

Arnaut wil het verschil maken. Thuis én in zijn werk als senior monteur storing en onderhoud bij Eneco. Lees nu zijn hele verhaal.