Eneco

Onze missie ‘duurzame energie van iedereen’ is al sinds 2007 stevig verankerd in onze strategie. Eneco was het eerste grote energiebedrijf dat vol overtuiging inzette op een duurzame koers. We willen dat iedereen duurzamer kan wonen, werken en leven. Samen met partners, klanten en leveranciers ontwikkelen wij betaalbare energiediensten die besparen en zelf opwekken mogelijk maken.

Oxxio

Bij Oxxio stroomt de duurzame missie ook door onze aderen. Wij zijn de online energieleverancier die zich onderscheidt in digitale dienstverlening. Het begon in 2000 met twee ondernemers die zagen dat het anders kon in energieland. Bij ons regel je energie op een slimme, voordelige en eenvoudige manier.

LichtBlick

LichtBlick is een groen, klantgericht en innovatief energiebedrijf. Zij is gevestigd in Duitsland en is marktleider in groene stroom. LichtBlick is onder meer actief op het gebied van energielevering, energieopslag, elektrisch vervoer en slimme energiediensten.

WoonEnergie

WoonEnergie is de enige energieleverancier in Nederland die er speciaal is voor woningcorporaties en hun huurders. We werken samen met 100 woningcorporaties en geven advies aan 70.000 huurders, waarmee zij hun energiekosten kunnen verlagen. Hoe meer huurders meedoen, hoe verder de CO2-uitstoot omlaag gaat.

AgroEnergy

AgroEnergy is al jaren dé energiepartner voor de glastuinbouw. Met onze gespecialiseerde energiekennis helpen we tuinders aan mooie resultaten in hun energiehandel. Binnen AgroEnergy hechten we veel waarde aan persoonlijke service, innovatie en betrouwbaarheid. We bieden slimme data-gedreven oplossingen aan en weten exact wat er speelt in de energiemarkt.

Wil je onze nieuwste vacatures ontvangen?