Werken in het meest inspirerende en duurzame bedrijf van Nederland. Dat kan hier. Eneco World staat in de top 10 van de Happy Building Index. En daar zijn we trots op!

De Happy Building Index is een etalage van écht duurzame gebouwen. Dit zijn gebouwen waar gebruikers graag in willen vertoeven, die mensen met elkaar in contact brengen en die gebruikers inspireren om het beste uit hun zelf te halen. Kortom, gebouwen die gebruikers gelukkig maken. Dit gevoel van geluk wordt vergroot door gebouwaspecten zoals een goed binnenklimaat, daglichttoetreding en horeca- en groenvoorzieningen in en om de gebouwen. En de wetenschap dat het gebouw het milieu zo weinig mogelijk belast. 

Wat maakt nu dat Eneco World op nummer 1 staat? Zodra je ons duurzame kantoor binnenstapt, ervaar je een zee van ruimte en licht. Groene planten aan de hoge wanden en 1500 flexibele werkplekken. Op de begane grond en op eerste etage vind je Eneco Village: een ontmoetingsgebied met een loungeruimte, restaurant en een espressobar waar je terechtkunt voor verse fairtrade-koffie. Uiteraard biedt Eneco Village meer dan voldoende plek om te werken, te overleggen en te vergaderen. En hoe ervaren onze medewerkers dit? Een korte impressie in een aantal quotes:

“Mooi, licht, warm en inspirerend. Ik voelde me direct thuis terwijl ik toch ook zeker wist in een zakelijke omgeving te zijn, waar hard gewerkt wordt aan mooie dingen. De open inrichting zorgt voor een sfeer van samenwerking, zonder dat het een kakofonie wordt."

“Een feest om hier te mogen werken. Niet alleen het pand met al z’n faciliteiten maar vooral ook hoe het ‘nieuwe werken’ in het DNA van Eneco verweven is”

“De ontvangst is echt super. Klantvriendelijk. Heel mooi gebouw en duurzaam. Een mooie reductie van het aantal m2’s kantoor door het toepassen van het nieuwe werken.”