Werken bij Eneco betekent in een snel veranderendenergielandschap vorm geven aan de energietransitie. Een pittige klus met uitdagende, maar haalbare targets. We belonen je hiervoor met onze goede en moderne arbeidsvoorwaarden die je voor een deel zelf kunt samenstellen. En die passen bij onze missie ‘duurzame energie van iedereen'. Duurzaamheid en flexibiliteit staan daarom centraal.

OV Vrijkaart: ook privé duurzaam onderweg

Het verduurzamen van mobiliteit. Dat heb je vast vaker gehoord. Maar hoe vaak komen werkgevers nu echt verder dan de vergadertafel? Wij doen het echt. Omdat wij erin geloven. Wij bieden je een OV Vrijkaart, waarmee je niet alleen filevrij naar je werk kunt reizen, maar ook in je vrije tijd onbeperkt gratis kunt reizen in heel Nederland. Zo lever je niet alleen zakelijk, maar ook privé je bijdrage aan duurzame mobiliteit. En natuurlijk hebben we een pool van elektrische auto’s voor als je een afspraak hebt die minder makkelijk met het OV te bereiken is.

Flexbudget: maar dan een waar je echt wat mee kan

Omdat jouw wensen verschillen van die van je collega, kun je bij ons zelf keuzes maken in je arbeidsvoorwaarden. Flexbudget noemen we dat. Als concept niet uniek, de omvang ervan is dat wel. Geen teleurstelling omdat je budget niet toereikend is om die extra week vrij te nemen. Ons flexbudget heeft een substantiële omvang. In het merendeel van de gevallen ontvang je 22% bovenop je bruto maandsalaris (dit is inclusief 8% vakantiegeld). In bepaalde contractvormen is het flexbudget 14%; een bonus van 12 – 30% maakt dan echter ook onderdeel uit van je contract.

Pensioen: ook straks genieten van het leven

Favoriet onderwerp is het pensioen voor de meeste mensen niet. Het is complex en is vaak nog ver weg. Maar als werkgever nemen we onze verantwoordelijkheid. We bieden niet alleen arbeidsvoorwaarden die je nu goed uitkomen. We denken ook aan later. Als je niet meer bij ons werkt. We willen dat je dan kunt genieten van een goed pensioen. Daarom betalen we 70% mee aan je pensioenpremie.

Naast deze uitgelichte arbeidsvoorwaarden bieden we nog veel meer, zoals Bring Your Own Device (BYOD), collectieve verzekeringen en 1500 flexibele werkplekken op ons Rotterdamse hoofdkantoor mét heerlijke koffie bij de espressobar!

Aan deze pagina kun je geen rechten ontlenen. De geldende voorwaarden staan in het arbeidsvoorwaardenvoorstel of -contract.