Over Eneco

Over Eneco

Is het geen mooie gedachte als wij duurzame energie zelf in de hand hebben? Dat is geen toekomst meer. We zitten er middenin en steeds meer mensen doen mee. Eneco staat voor duurzame energie van iedereen. Zelf kiezen hoe wij energie opwekken, gebruiken, verkopen en delen met anderen.

 

Werken aan de nieuwe wereld. Wij versnellen en innoveren in de energiemarkt en lopen hierin voorop! Meer lezen over onze visie en missie lees je hier.

Eneco Groep

De bedrijven van de Eneco Groep zijn allemaal actief in de energiesector en hebben ieder hun een eigen rol. Met elkaar en samen met klanten en partners werken we aan onze missie duurzame energie van iedereen, zodat mensen zelf de regie nemen over energie.

 

Met onze consistente koers zijn we koploper op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Nationaal en internationaal bieden we toegevoegde waarde aan consumenten en bedrijven met slimme producten en diensten. En we leveren een maatschappelijke bijdrage door het opwekken en leveren van groene energie.

Onze merken

Eneco Groep bestaat uit verschillende merken en bedrijfsonderdelen. Ieder bedrijf of onderdeel speelt een eigen rol in het opwekken, gebruiken, opslaan en delen van energie. Met elkaar maken wij duurzame energie van iedereen mogelijk.

Onze recruiters