Een duurzame toekomst?

In 2035 wil Eneco klimaatneutraal zijn. Om dat voor elkaar te krijgen werken we hard aan moderne warmtenetten, wind- en zonneparken.

Met jouw technische kennis kun je hier een centrale rol in spelen. Je kunt hier projecten opzetten voor de productie van duurzame energie of leiding geven aan complexe operaties en technologische innovatie. Wil je liever dat de monteurs in het veld efficiënt kunnen werken? Het kan allemaal.

Werk je mee?

Waar je ook voor gaat, je helpt direct mee om de energietransitie te versnellen. Zo vergroot je je impact op de wereld van morgen en geef je vandaag verdieping aan je eigen carrière.

Gezocht: technische projectleiders

Als je projectleider bent bij Eneco weet je één ding zeker: je hebt een goede dosis doorzettingsvermogen nodig. Want klimaatneutraal in 2035, dat is een ambitieus doel.

Neem alleen al de uitbreiding van het stadswarmtenet. In tien jaar tijd bouwen we een infrastructuur om van honderd jaar oud. Dat gaat met grote aantallen woningen tegelijk. En met tientallen externe partijen.

Zo wil je werken

Werk met inhoud

Help de energietransitie versnellen

De klimaatcrisis is een van de grootste uitdagingen van onze tijd. Eneco loopt voorop in de energietransitie en deze positie willen we verstevigen en uitbouwen.
Bijdragen aan de energietransitie

Alle kansen om jezelf te ontwikkelen

Eneco geeft je alle ruimte jezelf te ontwikkelen én aan je carrière te werken. Dat betekent continue leren om mee te gaan in de nieuwste ontwikkelingen.
Werk en privé in balans

Werk en privé goed in balans

Jij kiest wat het beste bij jou past. Je werkt dan 40% op kantoor en 40% thuis. De andere dag bepaal je zelf waar je het beste kunt werken.
Zo werk je bij Eneco

Voorwaarden waarmee je thuis kan komen

We zeggen je eerlijk: het is pittig werk, dat veel van je vraagt. Maar bij Eneco krijg je er ook heel wat voor terug: Zo krijg je ruimte om jezelf te ontwikkelen en collega’s die net als jij willen leidinggeven aan projecten voor een duurzame toekomst.

Meteen de nieuwste vacatures in je mailbox?

Wil je onze nieuwste vacatures ontvangen?