Een duurzame toekomst?

In 2035 wil Eneco klimaatneutraal zijn. Om dat voor elkaar te krijgen werken we hard aan moderne warmtenetten, wind- en zonneparken.

Met jouw technische kennis kun je hier een centrale rol in spelen. Je kunt hier projecten opzetten voor de productie van duurzame energie of leiding geven aan complexe operaties en technologische innovatie. Wil je liever dat de monteurs in het veld efficiënt kunnen werken? Het kan allemaal.

Werk je mee?

Waar je ook voor gaat, je helpt direct mee om de energietransitie te versnellen. Zo vergroot je je impact op de wereld van morgen en geef je vandaag verdieping aan je eigen carrière.

Gezocht: technische projectleiders

Als je projectleider bent bij Eneco weet je één ding zeker: je hebt een goede dosis doorzettingsvermogen nodig. Want klimaatneutraal in 2035, dat is een ambitieus doel.

Neem alleen al de uitbreiding van het stadswarmtenet. In tien jaar tijd bouwen we een infrastructuur om van honderd jaar oud. Dat gaat met grote aantallen woningen tegelijk. En met tientallen externe partijen.

Zo wil je werken

Werk met inhoud

Kom mee de energietransitie versnellen

De keuze voor klimaatneutraal betekent kijken naar alle kansen die er zijn. Die manier van denken én doen voel je overal. Of we nu energie opwekken, opslaan, verkopen of verhandelen.
Bijdragen aan de energietransitie

Alle kans jezelf te ontwikkelen

Nederland zit in transitie. Je collega’s lopen niet mee, maar voorop. Dat betekent continue leren en bijblijven met cursussen en trainingen, meegaan met technologische ontwikkelingen en stappen zetten in je loopbaan.
Werk en privé in balans

Goede balans tussen werk en privé

Bij Eneco heb je een baan waarin je werk en privé goed samengaan. Je werkt 40% op kantoor en 40% thuis. De andere 20% bepaal je zelf waar je het beste kunt werken. Jij kiest wat het beste bij jou past.
Zo werk je bij Eneco

Voorwaarden waarmee je thuis kan komen

We zeggen je eerlijk: het is pittig werk, dat veel van je vraagt. Maar bij Eneco krijg je er ook heel wat voor terug: Zo krijg je ruimte om jezelf te ontwikkelen en collega’s die net als jij willen leidinggeven aan projecten voor een duurzame toekomst.

Meteen de nieuwste vacatures in je mailbox?

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Activeer jouw Job Alert en ontvang de nieuwste vacatures