Of het nu gaat om stadsverwarming, windenergie of zonnepanelen: bij Eneco gaan we voor 100% duurzame energie. Maar een installatie van een boerderij die even verderop een zwembad verwarmt, of een windmolenpark dat 23 kilometer uit de kust stroom levert aan bijna 150.000 huishoudens, ontstaan niet vanzelf. Het vraagt om innoveren, ontwikkelen en om duurzame techniek. Dat vraagt weer om techneuten die de energie en het talent meebrengen om het verschil te maken. Om jou dus. Werk je met ons mee aan een duurzame toekomst?
Laat je technische hart kloppen

Laat je technische hart kloppen

Word je ook heel enthousiast van een windmolenpark dat bijna 150.000 huishoudens van stroom voorziet? Of wil je alles weten over hoe een zwembad wordt verwarmd door de installatie van een boerderij verderop? Dan staat Eneco op je bucketlist. En natuurlijk ook omdat we de één van de populairste werkgevers zijn onder hoogopgeleiden in de energiesector.

Onze arbeidsvoorwaarden

Aan de slag bij een bedrijf waar je echt het verschil kan maken in de energietransitie. Wij hebben je veel te bieden!

Waarom wil jij bij Eneco werken? Een top 10.

Er zijn een heleboel redenen om bij Eneco aan de slag te gaan. Wij hebben de belangrijkste argumenten van onze collega’s op een rijtje gezet.

Agility als mindset

De wereld verandert sneller dan ooit. Dat vereist dat we wendbaar zijn, slim en efficiënt samenwerken. Daarom omarmen we binnen Eneco de ‘agile mindset’, omdat we erin geloven dat deze mindset noodzakelijk is om onze strategie te realiseren. Maar wat is nou precies deze ‘agile mindset’?