Of het nu gaat om stadsverwarming, windenergie of zonnepanelen: bij Eneco gaan we voor 100% duurzame energie. Maar een installatie van een boerderij die even verderop een zwembad verwarmt, of een windmolenpark dat 23 kilometer uit de kust stroom levert aan bijna 150.000 huishoudens, ontstaan niet vanzelf. Het vraagt om innoveren, ontwikkelen en om duurzame techniek. Dat vraagt weer om techneuten die de energie en het talent meebrengen om het verschil te maken. Om jou dus. Werk je met ons mee aan een duurzame toekomst?
Laat je technische hart kloppen

Laat je technische hart kloppen

Word je ook heel enthousiast van een windmolenpark dat bijna 150.000 huishoudens van stroom voorziet? Of wil je alles weten over hoe een zwembad wordt verwarmd door de installatie van een boerderij verderop? Dan staat Eneco op je bucketlist. En natuurlijk ook omdat we de één van de populairste werkgevers zijn onder hoogopgeleiden in de energiesector.

Wat doe je nu eigenlijk afl. 2

In deze tweede aflevering van de videoserie neemt marketinganalist Anne haar moeder Lydia een dagje mee. Wat is dat nou, marketinganalistenwerk? En boksen op het werk?

Wat doe je nu eigenlijk

In de eerste aflevering van deze videoserie krijgt onze Head of Data Joleen een bezoekje van haar vader Cees. Want weet Cees eigenlijk wel wat zijn dochter nu eigenlijk doet? Joleen neemt haar vader mee op rondleiding en laat hem zien hoe haar dagen eruit zien bij Eneco. Spoiler: Cees had het wel geweten, als hij jong was had hij ook wel bij Eneco willen werken.

Onze klantenservice plat? Dat laat jij niet gebeuren!

Wilma heeft - zoals ze zelf zegt - wel iets analytisch. Dat, en haar interesse in techniek en prima soft skills brachten haar bij Eneco op het kruisvlak van business, operations en IT.