Traineeship 2020

Het nieuwe traineejaar start in september 2020. De vacature voor het traineeship Energy Trade is inmiddels gesloten. Wanneer wij weer op zoek gaan naar nieuwe trainees en kun je hier solliciteren.

 

Geef je carrière een kickstart

Tijdens een traineeship bij Eneco leer je van specialisten en werk je aan 3 opdrachten, die elk 8 maanden duren. Natuurlijk heb je hierbij de hulp van een werkbegeleider. In 2 jaar breng je jouw ontwikkeling naar een hoger niveau door een mooie mix van werken, leren, ontdekken en ervaring opdoen.

Gegarandeerd fun!

Want naast het harde werken is ook ruimte voor de hoognodige ontspanning. Je bouwt een unieke band op met andere trainees. Samen maken jullie een enorme groei door en dit schept een band!

Iedere afdeling heeft zijn eigen vibe, en eigen specialisten. Zo ontdek je tijdens het traineeship wat het beste bij je past. Je krijgt veel verantwoordelijkheden, maar hebt hierdoor ook dé kans om het verschil te maken.

Herken jij jezelf in onderstaande punten?

Dan is een traineeship of startersfunctie bij Eneco misschien wel wat voor jou! 

  • Je beschikt over een afgeronde Master 
  • Je hebt een ondernemersmentaliteit;
  • Je staat open voor nieuwe kennis en voor vooruitgang;
  • Je neemt verantwoordelijkheid en onderneemt actie op momenten dat het moet;
  • Je denkt hierbij in oplossingen en kansen;
  • Je omarmt nieuwe en innovatieve ideeën en pitcht deze graag;
  • Je bent leergierig en pakt nieuwe interessegebieden snel op;
  • Je beschikt over een grote interesse in duurzame energie en/of duurzaamheid.

Annemarie (28)

Benieuwd wat een trainee bij Energy Trade nu eigenlijk doet? Check de Instagram TakeOver van Annemarie en neem een kijkje achter de schermen hoe haar werkweek eruit ziet.

Martin (27)

Martin werkte als trainee mee aan de grootste batterij van Europa voor opslag van duurzame energie. Hij werkte aan een model dat automatisch stroom handelt als het energieniveau in de batterij te hoog of te laag is of wanneer het rendabel is om tijdelijk stroom op te slaan bij grote prijsverschillen.

Cheryl (26)

Voor Cheryl waren er twee belangrijke redenen om deel te nemen aan dit traineeship. Ze wilde meehelpen aan het versnellen van de duurzame energietransitie en zich verder ontwikkelen in een technische en analytische omgeving. Deze aspecten kwamen bij elkaar in het traineeship bij Eneco Energy Trade. Lees haar ervaringen in de Engelstalige blog.

Evangelos (32)

Evangalos werkte aan een analytische opdracht over zonnepanelen op daken bij het Sourcing & Pricing team. Wat is de impact van het zelf opwekken van energie door consumenten en bedrijven? En hoe kun je als Eneco toch een passend productaanbod doen? Lees dit en zijn ervaringen in de Engelstalige blog die hij schreef.

Lennart (28)

Lennart werkte tijdens het traineeship aan ‘third party supply’. Dit zijn kleinere, zelfstandige energieleveranciers (zogenaamde 'derde leveranciers'). Is hier een markt voor voor EET? Lennart deed onderzoek en maakte een sluitende business case.