Hou installaties in topconditie

Klimaatneutraal in 2035. Dat is de ambitie van Eneco. Om dat voor elkaar te krijgen, werken we hard aan moderne warmtenetten, wind- en zonneparken.

Als Werktuigkundige zorg je voor de veilige en optimale bedrijfsvoering van onze warmte- en elektriciteitscentrale in Utrecht. Ondertussen leer je hoe de nieuwste duurzame installaties werken.

biowarmte utrecht

Werk voor specialisten

Als iemand Utrecht niet in de kou laat zitten, ben jij het wel. Met onze biomassa-installatie en twee STEGs produceer je warmte en energie voor de hele stad. Veilig werken heeft de hoogste prioriteit. Je start en stopt installaties als dat nodig is, voorkomt storingen en checkt of alles écht in orde is.

Blik op de toekomst

Eneco wil warmte en elektriciteit op een steeds duurzamere manier opwekken. Daarom vervangen we stap voor stap onze STEGs door bijvoorbeeld een warmtepomp, e-boilers en warmtebuffers op diverse locaties binnen Utrecht en Nieuwegein. Jij vindt het leuk om dit soort nieuwe technieken te leren kennen en de bijbehorende processen te helpen vormgeven.

Dit is werken bij Eneco

Werk met inhoud

Werk met de nieuwste technieken

Onze ambitieuze duurzame plannen zorgen voor uitdagend werk. Je leert de nieuwste technieken toe te passen, en houdt ondertussen ook de bestaande technieken draaiende.
Bijdragen aan de energietransitie

Alle kansen om jezelf te ontwikkelen

Bij Eneco krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Ben je toe aan een volgende stap? We hebben werk in de hele energieketen, dus er liggen volop kansen om door te groeien.
Werk en privé in balans

Een hechte club ervaren vakmensen

Je komt in een team met gedreven collega’s, die net als jij houden van het vak. Samen dragen jullie bij aan die ene missie: klimaatneutraal worden in 2035.
Meteen de nieuwste vacatures in je mailbox?

Wil je onze nieuwste vacatures ontvangen?