Een duurzame toekomst?

In 2035 wil Eneco klimaatneutraal zijn. Om dat voor elkaar te krijgen werken we hard aan moderne warmtenetten, wind- en zonneparken.

Met jouw technische kennis kun je hier een centrale rol in spelen. Welke kant je ook op wil. Zo kun je hier projecten opzetten voor de productie van duurzame energie. Of leiding geven aan complexe operaties en technologische innovatie. Wil je liever onze installaties in conditie houden? Het kan allemaal.

Elke dag met plezier werken

In 2035 wil Eneco klimaatneutraal zijn. Om dat voor elkaar te krijgen werken we hard aan moderne warmtenetten, wind- en zonneparken.

Met jouw technische kennis kun je hier een centrale rol in spelen. Welke kant je ook op wil. Zo kun je hier projecten opzetten voor de productie van duurzame energie. Of leiding geven aan complexe operaties en technologische innovatie. Wil je liever onze installaties in conditie houden? Of zorgen dat de monteurs in het veld efficiënt kunnen werken? Het kan allemaal.

Volop echt mooi werk te doen

Dat is om drie redenen mooi werk. Je zorgt voor de elektriciteits- en warmtevoorziening van heel Utrecht. Je doet relevante ervaring op met een belangrijke innovatie op energiegebied. En je werkt mee aan een toekomst met groene stroom en duurzame warmte.

Integration

Zo wil je werken

Werk met inhoud

Sleutelen aan de nieuwste duurzame technieken

Waar je ook kijkt, overal werkt Eneco aan de energietransitie. Dat betekent volop uitdagend werk aan bestaande én de nieuwste duurzame technieken.
Bijdragen aan de energietransitie

Opleidingen en volop mogelijkheden om door te groeien

Bij Eneco staan jouw wensen en ambities centraal. Je krijgt alle ruimte jezelf te ontwikkelen. Wie wil groeien, krijgt alle kansen.
Werk en privé in balans

Veel aandacht voor veiligheid

Of je nu buiten op locatie, bij de mensen thuis of op het dak van grote gebouwen werkt… veiligheid staat voorop bij Eneco. Samen uit, samen thuis!

Een hecht team met ervaren vakmensen

Je merkt het vanaf dag één: de collegialiteit en saamhorigheid en veel samen voor elkaar krijgen met vakmanschap.

Voorwaarden waarmee je thuis kan komen

Bij Eneco heb je een baan waarin je werk en privé goed samengaan. Natuurlijk heb je een goed salaris, voldoende vakantiedagen en een goede pensioenregeling. Plus een flex-regeling die je in kan zetten voor extra salaris of meer vrije dagen. Ook krijg je een buitendienst vergoeding en, als je die nodig hebt, een eigen bus waarmee je van adres naar adres rijdt.

Meteen de nieuwste vacatures in je mailbox?

Wil je onze nieuwste vacatures ontvangen?