Maak Eneco klaar voor de start

In 2035 wil Eneco klimaatneutraal zijn. Zo voorzien we duizenden huizen van waterpompen. 

Een flink pak werk dat jij als Werkvoorbereider in goede banen leidt. Je bekijkt per woning wat er nodig is, berekent voor welke prijs dit kan en zorgt dat alles klaarstaat voor installatie. Huis na huis komen we zo dichter bij ons doel voor 2035.

Zet onze projecten op de rit

Grote getallen? Jij schrikt nergens van. Gelukkig maar, want Eneco gaat jaarlijks 30.000 warmtepompen installeren. Een klus waarvoor jij kalm maar daadkrachtig de basis legt. Je schouwt, adviseert, calculeert en offreert. Je zorgt dat onze monteurs met de juiste materialen op pad gaan.

Met zijn allen voor de klant

Werkvoorbereiding is een kwestie van techniek, maar ook echt mensenwerk. Zo heb je contact met klanten die hun woning willen verduurzamen en van jou willen weten hoe een warmtepomp in het plaatje past. Samen met een hechte club collega’s zet je alles op alles om klanten te helpen met het verduurzamen van hun huis.

Dit krijg je van ons

Werk met inhoud

Werk met de nieuwste technieken

Waar je ook kijkt, overal werkt Eneco hard aan de energietransitie. Dat betekent volop uitdagend werk aan bestaande én nieuwste duurzame technieken.
Bijdragen aan de energietransitie

Alle kansen om jezelf te ontwikkelen

Eneco geeft je alle ruimte jezelf te ontwikkelen én aan je carrière te werken. Dat betekent continue leren om mee te gaan in de nieuwste ontwikkelingen.

Een hechte club ervaren vakmensen

Je komt in een team met gedreven collega’s, die net als jij houden van het vak. Samen dragen jullie bij aan die ene missie: klimaatneutraal worden in 2035.
Meteen de nieuwste vacatures in je mailbox?

Wil je onze nieuwste vacatures ontvangen?