Onze arbeidsvoorwaarden

Nederland zit in transitie. Je collega’s lopen niet mee, maar voorop. Dat betekent continu leren en bijblijven met cursussen, trainingen en stappen zetten in je loopbaan. Kansen krijg je voldoende. Eneco geeft je alle ruimte jezelf te ontwikkelen én aan je carrière te werken. Naast je baan is je privéleven net zo belangrijk. Daarom bieden wij ook een aantal bijzonder fijne arbeidsvoorwaarden.

Hybride werken

Onze collega's werken volgens '40-40-20’ principe. Je werkt dan 40% op kantoor en 40% dagen thuis. De andere dag bepaal je zelf waar je het beste kunt werken. Jij kiest wat het beste bij jou past en draagt ook bij aan minder reisbewegingen. Omdat we veel thuiswerken krijg je, afhankelijk van je contract, een onkosten- of thuiswerkvergoeding. Ook faciliteren we je bij een ergonomisch verantwoorde thuiswerkplek. 

Alle kans jezelf te ontwikkelen

Eneco zet vol in op persoonlijke en professionele ontwikkeling. Hier is veel aandacht voor. Zelf een mindfulness training volgen, sparren met een coach of een opleiding volgen.

Een gezonde balans

Eneco draagt graag bij aan jouw fysieke en mentale gezondheid. Denk bijvoorbeeld aan een jaar sabbatical of verlof opnemen voor zorg aan je naasten. Ook kun je voordeliger sporten bij meer dan 3.600 sportlocaties via BedrijfsFitness Nederland.

OV vrijkaart, ook privé duurzaam op pad

Met de OV Vrijkaart reis je onbeperkt gratis door heel Nederland, ook in je vrije tijd. Dat scheelt je files én uitstoot. Heb je een afspraak die lastig te bereiken is met het OV? Dan stap je in één van de elektrische auto’s of e-bikes die klaarstaan.

Goed pensioen

Het is goed om na te denken over later. Bij Eneco doen we dat standaard. Daarom dragen we graag bij aan je pensioen en betalen we 60-70% mee aan je pensioenpremie.

Flexbudget in te zetten naar jouw wensen

Naast je salaris ontvang je een FlexBudget. Je bepaalt zelf waar je dit geld voor gebruikt. Bijvoorbeeld voor extra vakantiedagen of een e-bike om naar je werk te fietsen.

Collectieve regelingen

Bij Eneco kun je deelnemen aan aantrekkelijke collectieve regelingen, zoals een collectieve zorgverzekering, ongevallenverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Jong Eneco

Jong Eneco is de young professional vereniging voor en door medewerkers van Eneco. Ben je jonger dan 36 en net binnen? Meteen lid worden. We komen veel samen om kennis en ervaringen uit te wisselen. Zo kun je meedoen aan speciale trainingen, workshops en excursies waar je echt professioneel van groeit. Uiteraard is er veel ruimte voor gezelligheid. We organiseren bijna elke maand borrels, een pubquiz en proeverijen.

Een goed gevoel

Eneco wil al in 2035 klimaatneutraal zijn. Niet alleen in onze eigen activiteiten maar ook in de geleverde energie aan klanten. De keuze voor klimaatneutraal betekent kijken naar alle kansen en uitdagingen die er zijn. Die manier van denken én doen voel je overal. Jij gaat onze klanten helpen om hun CO2 voetafdruk te verkleinen. Al je collega’s hebben de ‘D’ van Duurzaamheid in hun DNA. Jij en jouw werk doen er echt toe. Nieuwsgierig geworden? Wij drinken graag een (digitale) kop koffie met je.

Wil je onze nieuwste vacatures ontvangen?