Veiligheid en gezondheid

Eneco wil in 2035 klimaatneutraal zijn. Daarom bouwen we met man en macht aan wind- en zonneparken, warmtepompen en elektrodeboilers. Een operatie die niet alleen goed, maar ook veilig moet verlopen. Eneco staat voor de veiligheid en gezondheid van haar mensen. Veiligheid heeft een hoge prioriteit en wordt continu verbeterd. 

Safety Culture Ladder lever 4

De Safety Culture Ladder is een beoordelingsmethode om het veiligheidsbewustzijn, bewust veilig gedrag en cultuur & gedrag in bedrijven te meten. Hierin kijken we bijvoorbeeld naar werkplek & procedures en leiderschap & betrokkenheid.

De Veiligheidsladder heeft vijf treden. Deze treden geven weer in hoeverre een bedrijf zich actief bezighoudt met veiligheidsbewustzijn. Wij zijn trots dat Eneco level 4 heeft mogen bereiken.

Bijdragen aan de energietransitie

Alle kansen om jezelf te ontwikkelen

Eneco geeft je alle ruimte jezelf te ontwikkelen én aan je carrière te werken. Dat betekent continue leren om mee te gaan in de nieuwste ontwikkelingen.
Werk en privé in balans

Werk en privé goed in balans

Jij kiest wat het beste bij jou past. Je werkt dan 40% op kantoor en 40% thuis. De andere dag bepaal je zelf waar je het beste kunt werken.

Help de energietransitie versnellen

De klimaatcrisis is een van de grootste uitdagingen van onze tijd. Eneco loopt voorop in de energietransitie en deze positie willen we verstevigen en uitbouwen.
Meteen de nieuwste vacatures in je mailbox?

Wil je onze nieuwste vacatures ontvangen?