Eneco ‘ademt' techniek. Monteurs, technici, werktuigkundigen, werkvoorbereiders en project engineers en andere technische specialisten zijn keihard nodig voor het helpen omschakelen van Nederland naar slimmer, schoner en duurzamer

Techniek is onmisbaar in het helpen omschakelen van Nederland

Onze technische helden werken op verschillende locaties, vanuit verschillende afdelingen en disciplines. Werken in de techniek is veelzijdiger dan je denkt. Zo kun je jouw bijdrage leveren aan stadsverwarming, windenergie, zonnepanelen of het installeren en onderhouden van verwarmingsinstallaties zodat onze klanten er warmpjes bij blijven zitten. Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent!

Werken in de techniek bij Eneco is veelzijdiger dan je denkt.

Binnen Eneco zijn veel uitdagingen en mogelijkheden. Dit is één van de redenen waarom medewerkers graag bij Eneco werken. Ook de grote mate van zelfstandigheid, ruimte en vrijheid wordt gewaardeerd. Anderen zijn weer erg te spreken over de mooie doorgroeimogelijkheden. En dit allemaal vanuit een zeer solide en veilige basis met Eneco als werkgever. 

Waarom onze Technische specialisten kiezen voor Eneco?

Dat kunnen ze je het beste zelf vertellen. Sebas werkt nu 18 jaar bij Eneco. Danny, zijn eerdere Teamleider, is na een kort uitstapje naar een ander bedrijf weer terug op het oude nest.

Werken in de techniek, veelzijdig, dynamisch en je maakt echt het verschil

Onze arbeidsvoorwaarden

Aan de slag bij een bedrijf waar je echt het verschil kan maken in de energietransitie. Wij hebben je veel te bieden!

Waarom wil jij bij Eneco werken? Een top 10.

Er zijn een heleboel redenen om bij Eneco aan de slag te gaan. Wij hebben de belangrijkste argumenten van onze collega’s op een rijtje gezet.

Agility als mindset

De wereld verandert sneller dan ooit. Dat vereist dat we wendbaar zijn, slim en efficiënt samenwerken. Daarom omarmen we binnen Eneco de ‘agile mindset’, omdat we erin geloven dat deze mindset noodzakelijk is om onze strategie te realiseren. Maar wat is nou precies deze ‘agile mindset’?