Elke dag met plezier werken

In de video zie je onze trotse Installatiemonteur CV & Warmtepomp Tom. Hij werkt met veel plezier in een hecht team en met de nieuwste technieken. Hij wordt blij van klanten te helpen verduurzamen.

Bij Eneco zijn er volop kansen om te werken in een leuk team en met de nieuwste materialen onze klanten vooruit te helpen. We gaan graag met je in gesprek.

Waarom je als monteur kiest voor een baan bij Eneco?

Werk met inhoud

Werk met de nieuwste technieken

Je werkt met de nieuwste technieken. Dat betekent volop uitdagend werk met topklasse materiaal. Via onze Bedrijfsschool blijf jij helemaal up-to-date.
Bijdragen aan de energietransitie

Overal kansen om door te groeien

Bij Eneco staan jouw wensen en ambities centraal. Je krijgt alle ruimte jezelf te ontwikkelen. Ben je toe aan een volgende stap? Wie wil groeien, krijgt alle kansen.

Een hechte club ervaren vakmensen

Je komt in een team met gedreven collega’s, die net als jij houden van het vak. Samen dragen jullie bij aan die ene missie: klimaatneutraal worden in 2035.

Word ook monteur bij Eneco

Er gaat geen dag voorbij of je hoort erover: Nederland stapt over op duurzame energie. Een enorme klus, waar wij aan meewerken. En het mooie is: we zijn op zoek naar gemotiveerde collega’s die ons willen komen helpen. 

Ben jij een monteur met ervaring? Dan ontvang je, bovenop je bruto maand salaris, een arbeidsmarkttoeslag t.w.v. €300.

Meer weten?
Bel of app Robin

Robin: "Samen kijk ik graag of Eneco bij jou past".

Robin van der Linden

06 1704 7033Stuur een WhatsApp bericht
Meteen de nieuwste vacatures in je mailbox?

Wil je onze nieuwste vacatures ontvangen?