Door jou hebben honderdduizenden mensen in Nederland warm water en een verwarmde woning. Als monteur ga jij langs bij onze klanten om installatie of service- en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Veelzijdig en afwisselend werk. Zowel achter de voordeur als in de openbare ruimte. Als monteur ben je de ambassadeur van Eneco, omdat jij er voor zorgt dat onze klanten van duurzame energie voorzien worden.

Als monteur heb je het bij Eneco goed voor elkaar

Aan de slag bij een grote, succesvolle werkgever met leuke collega. In het filmpje vertelt Sebas enthousiast waarom hij blij is met zijn baan bij Eneco.

'Als monteur heb je het bij Eneco goed voor elkaar. Je werkt met de nieuwste innovaties, bent vaak écht met je vak bezig en krijgt alle kansen om door te groeien.'

Waarom kiezen voor Eneco

 

  • Je werkt bij ons aan de nieuwste innovaties en ben je écht met je vak bezig
  • Wij bieden baangarantie en zekerheid
  • Je gaat samenwerken met ervaren collega’s in een hecht team
  • Wij investeren in jouw ontwikkeling
  • Je krijgt volop kansen om door te groeien
  • Wij stellen veiligheid boven alles
  • Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld. Salaris, ouderschapsverlof, pensioenregeling en flexibiliteit

Je kunt bij verschillende bedrijfsonderdelen aan de slag

Heat & Industrials
Bij Heat & Industrials ga je samen met je collega’s aan de slag met (geplande) preventieve en correctieve werkzaamheden op werktuigbouwkundig en elektrisch regelinstallaties. Ook voer je werkzaamheden uit in de openbare ruimte en bij grotere klanten achter de voordeur.

Storing & Onderhoud 
Werk je bij Storing & Onderhoud dan maak je onderdeel uit van een team van ongeveer dertig monteurs en ga je zelfstandig storingen proberen te voorkomen, verhelpen en onderhoud uit voeren. Dit doe je voor cv-ketels, boilers, keukengeisers en warmtepompen.

Installatie
Als installatiemonteur installeer en vervang je cvketels, warmtepompen, warmtewinners en slimme boiler modules bij klanten van Eneco (bestaande woningbouw). Naast het leveren van kwaliteit ben je ook nog eens het visitekaartje van Eneco.
'Het is altijd leuk om mensen te helpen die in de vrieskou zitten. Ik kwam een keer bij een oudere dame, ze was bijna 90. Die arme vrouw zat alleen thuis met een dekentje om. Dat vond ik zo sneu. Ik had haar na een half uurtje alweer in de warmte zitten, dat doet me gewoon goed.'
'Ik vind het zelf heel prettig om met klanten te praten. Hoe gebruiken ze nu hun energie? Hoeveel radiatoren staan er aan? En dat je dan de ketel zo afstelt, dat ze een lager gasgebruik hebben. Het is een vak hé? Mensen denken soms dat we met een soort poetsertje door de ketel gaan. We zijn technici, die zo'n ketel goed af willen stellen. Dat Eneco me de ruimte geeft om mijn werk écht goed te doen, daar ben ik heel blij mee.'

Collega's aan het woord

Marlies: Omdat de afwisseling en de techniek mij enorm motiveert!

Een stadwarmtenet, twee STEG’s, (een gasturbine met daarachter een stoomturbine) en een Bio warmte installatie. Daar mag ik dagelijks mee werken, als werktuigkundige op de warmtekrachtcentrale in Utrecht!

Aran: 'Toepassing van duurzame energie kent geen grenzen'

'Hoe ik als project engineer succesvol bijgedragen heb om een middeleeuwse complex van ca. 1482 in hartje Den Haag te voorzien van warmte.’ De charme van vroeger, met het comfort van nu.

'Je hebt hier de vrijheid van een zelfstandige en alle mogelijkheden van een groot bedrijf'

Werken aan een gezonde toekomst als monteur bij Eneco. Alles goed geregeld, werken in een fijn team. En waar geïnvesteerd wordt in jouw ontwikkeling.