Werk je mee?

Dit zijn onze trotse Installatie en Service en Onderhoud Monteurs. Zij werken met veel plezier aan mooie technische uitdagingen, van CV tot de nieuwste warmtepomp. Bij een werkgever die zorgt voor een perfecte balans tussen werk een privé.

Er gaat geen dag voorbij of je hoort erover: Nederland stapt over op duurzame energie. Een enorme klus, waar onze installatie en service en onderhoud monteurs aan meewerken. En het mooie is: zij zijn op zoek naar gemotiveerde collega’s die hen willen komen helpen. Bekijk de vacatures en kom met ons in contact.

Werken als Monteur bij Eneco betekent

Werk met inhoud

Sleutelen aan de nieuwste duurzame technieken

Waar je ook kijkt, overal werkt Eneco aan de energietransitie. Dat betekent volop uitdagend werk op de meest uiteenlopende plekken.
Bijdragen aan de energietransitie

Opleidingen en volop mogelijkheden om door te groeien

Bij Eneco staan jouw wensen en ambities centraal. Je krijgt alle ruimte jezelf te ontwikkelen. Wie wil groeien, krijgt alle kansen.
Werk en privé in balans

Veilig werken met topklasse materiaal

Of je nu buiten op locatie, bij de mensen thuis of op het dak van grote gebouwen werkt… veiligheid staat voorop bij Eneco. Samen uit, samen thuis!

Een hecht team met ervaren vakmensen

Je merkt het vanaf dag één: de collegialiteit en saamhorigheid en veel samen voor elkaar krijgen met vakmanschap.

Elke dag met plezier werken

Je merkt het vanaf dag één: de collegialiteit en saamhorigheid en veel samen voor elkaar krijgen met vakmanschap. Bij een bedrijf dat er écht voor je is en waar je veel vrijheid en zelfstandigheid ervaart. Waar je echt toekomst en zekerheid hebt en veilig werken serieus wordt genomen. In een sfeer van aanpakken, kameraadschap en werkplezier. Waar je samen werkt aan een duurzame toekomst

Volop echt mooi werk te doen

Als installatie- of service en onderhoudsmonteur kom je nog eens ergens. Bij welk huis je ook aanbelt, ze zijn blij met je komst. Want dankzij jou kan iemand zelf energie opwekken of het huis op een duurzame manier verwarmen. Of je zorgt er juist voor dat alles in perfecte staat blijft. Waarbij je werkt met meerdere CV ketels, hybride warmtepompen en vaak moet lassen. Een baan vol vrijheid waar je in je eigen bus van adres naar adres rijdt. En ben je klaar? Dan kom je altijd thuis met een goed verhaal.

Integration

Voorwaarden waarmee je thuis kan komen

Bij Eneco heb je een baan waarin je werk en privé goed samengaan. Natuurlijk heb je een goed salaris, voldoende vakantiedagen en een goede pensioenregeling. Plus een flex-regeling die je in kan zetten voor extra salaris of meer vrije dagen. Ook krijg je een buitendienst vergoeding en, als je die nodig hebt, een eigen bus waarmee je van adres naar adres rijdt.

Meteen de nieuwste vacatures in je mailbox?

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Activeer jouw Job Alert en ontvang de nieuwste vacatures