Monteurs gezocht

Dit zijn onze trotse Installatie en Service en Onderhoud Monteurs. Zij werken met veel plezier aan mooie technische uitdagingen, van CV tot de nieuwste warmtepomp. Bij een werkgever die zorgt voor een perfecte balans tussen werk een privé. Werk je mee?

 

Werken als Monteur bij Eneco betekent

  • Een goed salaris
  • Gratis opleidingen en doorgroeimogelijkheden
  • Een hecht team met vakmensen
  • Aandacht voor veiligheid en goed materiaal
  • Elke dag met plezier werken

Werk je mee?

Als installatie- of service en onderhoudsmonteur kom je nog eens ergens. Bij welk huis je ook aanbelt, ze zijn blij met je komst. Want dankzij jou kan iemand zelf energie opwekken of het huis op een duurzame manier verwarmen. Of je zorgt er juist voor dat alles in perfecte staat blijft. Waarbij je werkt met meerdere CV ketels, hybride warmtepompen en vaak moet lassen. Een baan vol vrijheid waar je in je eigen bus van adres naar adres rijdt. En ben je klaar? Dan kom je altijd thuis met een goed verhaal.

Heb je nog geen ervaring als monteur?

Eneco Bedrijfsschool is werken en leren in één. We bieden jou een opleiding, baangarantie en doorgroeimogelijkheden. Collega Ali verruilde zijn laptop voor een gereedschapskoffer. Ali had tot een paar jaar terug nog nooit een schroevendraaier vastgehouden en nu verricht hij service en onderhoud aan cv-ketels. Geen ervaring maar wel direct aan het werk? 

  • Werken en leren in één, direct geld verdienen en bovendien werken aan je ontwikkeling
  • Enthousiaste, ervaren collega’s die jou het vak leren
  • Werken in een veilige omgeving
  • Na afronding ben jij volleerd onderhouds- of installatiemonteur, heb jij een erkend vakdiploma en ben je verzekert van een vast dienstverband

Voorwaarden waarmee je thuis kan komen

Natuurlijk heb je een goed salaris, voldoende vakantiedagen en een goede pensioenregeling. Plus een flex-regeling die je in kan zetten voor extra salaris of meer vrije dagen. Ook krijg je een buitendienst vergoeding en, als je die nodig hebt, een eigen bus waarmee  je van adres naar adres rijdt.

Veel aandacht voor veiligheid

Of je nu buiten op locatie, bij de mensen thuis of op het dak van grote gebouwen werkt… veiligheid staat voorop bij Eneco. En het mooie is: al je collega’s denken er hetzelfde over en letten ook echt op. Samen uit, samen thuis!

Kom mee de energietransitie versnellen

De klimaatdoelstellingen zijn ambitieus. We gaan de energietransitie niet alleen mogelijk maken. We gaan ‘m, dat is onze belofte aan de planeet, versnellen. We maken en er echt werk van en dat merk je overal. In welk team je ook werkt, je kan altijd trots zijn op alles wat je samen voor elkaar krijgt. Mee versnellen? Laat dan snel van je horen.

Bij Eneco werken, is groeien en leren

Bij Eneco staan jouw wensen en ambities centraal. Je krijgt alle ruimte jezelf te ontwikkelen op een manier die bij je past. Wie wil groeien, krijgt alle kansen. Misschien wil je een stapje hoger of nieuwe skills onder de knie krijgen. Als jij een wens hebt, kijken wij welke cursus, workshop of training daar het beste op aansluit. Niks is verplicht, maar we moedigen het wel aan.