Geef je financiële carrière een boost

Ben jij klaar om mee te werken aan één van de allergrootste uitdagingen van deze tijd?

Complexe investeringsprojecten voor nieuwe warmtenetten en bedenken hoe we ons verdienmodel inrichten op schone energie. Zet jouw financiële kennis in en draag bij aan een duurzamere toekomst. 

Waar wil jij impact maken?

Werken aan een complexe portfolioanalyse of zorgen dat de jaarrekening tot op de komma nauwkeurig is. Onze duurzame ambities zijn groot. En om ze te halen, hebben we jou nodig.

Binnen Eneco Finance werken 200 professionals verdeeld over vijf businessunits. Ieder met zijn of haar eigen expertise. Van Business Controller tot IFRS Analist – je kunt alle kanten op.

Group Control

Als je graag het totale plaatje overziet, dan zit je goed bij Group Control. Je verzamelt financiële input bij alle businessunits en maakt strakke rapportages, heldere analyses en slimme forecasts voor de Raad van Bestuur, zodat die de juiste beslissingen kan maken voor de toekomst.

Assets

Eneco ontwikkelt zelf wind- en zonneparken en zorgt dat complete woonwijken aangesloten worden op stadswarmte. Je beheert het budget, beoordeelt bedrijfsrisico’s en voorziet het managementteam van de juiste sturingsinformatie en advies – gevraagd én ongevraagd.

Eneco Financial Services

De grootste finance-afdeling van Eneco zorgt dat onze basisadministratie helemaal op orde is en aan alle wet- en regelgeving voldoet. Omdat de hoeveelheid data steeds groter wordt, schakelen we over op het nieuwste ERP-systeem SAP S/4HANA. Zo zijn we ook op finance-vlak klaar voor de toekomst.

Customer Organisation

Als Business Controller ben je het financiële geweten voor de commerciële mensen die werken voor zowel de consumenten- als zakelijke markt. Met jouw analyses en rapportages voorzie je de leden van het management team van de nodige financiële en niet-financiële sturingsinformatie, denk bijvoorbeeld aan marge prognoses, zodat zij de juiste keuzes kunnen maken.

Integration

De energie voor onze klanten wekken we deels zelf op via onze wind- en zonneparken. Daarnaast kopen we energie in bij externe partijen én verkopen we onze energie ook weer. Integration zorgt dat dit hele proces soepel verloopt, zodat vraag en aanbod perfect op elkaar aansluiten – natuurlijk tegen de beste marge. Een interessante uitdaging nu de energieprijzen zo fluctueren. 

Dit krijg je van ons

Werk met inhoud

Werk met impact op het klimaat

Ga jij aan op complexe klussen? De energiemarkt is in beweging. Dat vraagt om goede ideeën. Jij beheert de portemonnee van onze duurzame ambities.
Bijdragen aan de energietransitie

Help de energietransitie versnellen

De klimaatcrisis is een van de grootste uitdagingen van onze tijd. Eneco loopt voorop in de energietransitie en deze positie willen we verstevigen en uitbouwen.
Werk en privé in balans

Werk en privé goed in balans

Jij kiest wat het beste bij jou past. Je werkt dan 40% op kantoor en 40% thuis. De andere dag bepaal je zelf waar je het beste kunt werken.

Zie ik je binnenkort?

Jaap: "Samen kijk ik graag of Eneco bij jou past".

Jaap Beijerman

Corporate Recruiter A.I.
06 2556 5812
Meteen de nieuwste vacatures in je mailbox?

Wil je onze nieuwste vacatures ontvangen?